Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

EVE Online: EVEisReal: Hikayenizi Paylaşın!

Görselliği ile oyuncuları kendinden geçiren oyun, yeniliklere devam ediyor.

     EVE Online hem oynanış tarzı hem de oyuncularıyla iletişimi açısından gerçekten değişik bir oyundur. En son projeleri ise şöyle;
 
    EVE Museum, The Visualizer sayesinde EVE Online'da geçirdiğiniz zamanları hem screenshot olarak, hem de anı, propaganda posterleri, epik videolar olarak bu siteye yükleyebilecek ve milyonlarca oyuncusu olan EVE Online topluluğunda paylaşabileceksiniz. Site şu an için eveisreal.net üzerinden yayınlanacak ancak zaman içerisinde EVE Online'ın kendi sitesine de eklenecek. 
 
     Ayrıca bununla da kalmayıp bu projeye destek olan ve takımla EVE Online tecrübesini paylaşan herkese Aurum ödülleri verilecek. Aynı zamanda sitede zaman zaman yapılacak olan video ve resim yarışmaları ile bir çok ödül kazanılabilecek.

Bu haberin bağlantısı
URL
EVE Online CCP Atari Namco Bandai MMORPG Bilim Kurgu Uzay
DC Universe: Yeni DLC Tanıtımı Videosu Everquest 2'ye Özel Trailer

Farwynd

18.7.2011 18:51:01

0
Bu adamlar son zamanlarda harika işler yapıyolar. Gerçekten. CCP geleceğin Blizzardı olacak ve sadece Eve Online'lada sınırlı kalmayacaklar benden söylemesi.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
EVE Online
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız