Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

ESL Pro Lig Sezon 9 Finalleri'nde Yarı Final Karşılaşması Belirlendi!

 
     ESL tarafından dokuzuncusu düzenlenen ESL Pro Lig Sezon 9, Counter Strike: Global Offensive turnuvasının finallerinde çeyrek final karşılaşmaları tamamlandı. Çeyrek final sonucunda; G2 Esports ve Liquid yarı final etabına yükselirken FaZe Clan ve Astralis turnuvaya veda etti. 
 
     Çeyrek finalde G2 Esports - FaZe Clan ve Liquid - Astralis karşı karşıya geldi. İlk oyun G2 Esports ve FaZe Clan arasında gerçekleşti. Train, Dust2 ve Inferno haritaları seçildi. Train haritasında oynanan ilk karşılaşmanın sonucunda 16-12 galibiyet elde eden takım G2 Esports oldu. İkinci oyun Dust2 haritasına geçildi. Bu haritada da G2 Esports, FaZe Clan karşısında üstünlüğünü kolaylıkla sağlamayı başardı. Karşılaşma 16-8, G2 Esports galibiyetiyle sonuçlandı ve böylelikle G2 Esports yarı finalde NRG Esports'un rakibi olarak eşleşti. Liquid ve Astralis arasında gerçekleşen ikinci oyunda Overpass, Inferno ve Vertigo haritaları seçildi. Overpass haritasında oynanan karşılaşma 16-12, Astralis zaferiyle sonuçlandı. İkinci harita Inferno haritası oynandı. Karşılaşma sonucunda Liquid adeta Astralis'i paramparça etti ve 16-6 sonuçlandı. Böylelikle 3 maçlık seride durum 1-1 oldu. Son karşılaşma Astralis'in seçtiği Vertigo haritasında oynandı. Bu haritanın ilk yarısı 11-4 Astralis üstünlüğü ile son bulurken ikinci yarıya geçildiğinde Liquid 2-12 skor ile muhteşem bir geri dönüş sağlayarak toplam skoru 13-16 yaparak karşılaşmayı kazanmayı başardı! Böylelikle Liquid yarı finalde yükselerek, mousesports'un rakibi oldu. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Counter Strike: Global Offensive counter-strike valve psn xbox live arcade ps3 xbox 360 pc mac steam fps multiplayer
VF Şampiyonluk Ligi 2019 Yaz Mevsimi 3. Hafta 1. Gün Karşılaşmaları Oynandı! VF Şampiyonluk Ligi 2019 Yaz Mevsimi 3. Haftası Tamamlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Mütercim Bey

22.6.2019 23:34:16

+1
quote:

Orjinalden alıntı: xenferious mousesports şampiyon olur.
Artık olamaz. woxic 1v9 oynuyor, ne yapsın çocuk takım arkadaşları bile rakibe çalışırsa...

xenferious

22.6.2019 19:57:09

0
mousesports şampiyon olur.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Counter Strike: Global Offensive
+ TAKİBE
AL
108 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız