Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

ESL Pro Lig Sezon 14'ün Şampiyonu Natus Vincere Oldu!

 
 
     ESL tarafından her yıl düzenlenen Counter Strike: Global Offensive ligi ESL Pro Lig Sezon 14'de şampiyon Natus Vincere oldu! Natus Vincere, büyük finalde Vitality takımını 3-2 mağlup ederek 195.000$ para ödülü aldı ve BLAST Premier: 2021 Dünya Finalleri'ne doğrudan katılmaya hak kazandı. Bu sonuçla birlikte Intel Grand Slam'i gerçekleştiren Natus Vincere, 1 milyon dolarlık ödülü de cebine koydu. Turnuvanın MVP oyuncusu Aleksandr 's1mple' Kostyliev seçildi.
 
 
 
     Ligde toplam 24 takım yer aldı. C grubunda yer alan NAVI, 1 mağlubiyet ile grup etabını 1. sırada tamamladı ve doğrudan çeyrek finallere adını yazdırdı. Çeyrek finallerde ENCE takımını 2-0, yarı finallerde Heroic takımını 2-1 mağlup eden NAVI, büyük finalde Vitality ile karşı karşıya geldi. 5 maçlık seri formatında oynanan final karşılaşmasının sonucunda; Natus Vincere, rakibini 3-2 mağlup ederek ESL Pro Lig Sezon 14'ün şampiyonu oldu.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Counter Strike: Global Offensive counter-strike valve psn xbox live arcade ps3 xbox 360 pc mac steam fps multiplayer
Aksiyon RPG Oyunu Asterigos PS5, PS4 ve PC için Duyuruldu The Idolmaster: Starlit Season - Hikaye Fragmanı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Counter Strike: Global Offensive
+ TAKİBE
AL
108 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız