Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

ESL Pro Lig Sezon 11 Avrupa'da Yarı Final Karşılaşması Belirlendi!

 
     ESL'in bu yıl on birincisini düzenlediği Counter Strike: Global Offensive ligi ESL Pro Lig Sezon 11 Avrupa etabı yarı final karşılaşması belirlendi. Yarı final; Astralis ve mousesports arasında oynanacak. Karşılaşmanın galibi büyük finalde fnatic'in rakibi olacak.
 
     ESL Pro Lig Sezon 11 Avrupa'da grup aşamasını başarıyla tamamlayan Astralis, fnatic, Natus Vincere, mousesports, FaZe Clan ve OG, bu hafta turnuvanın 2. etabında mücadele etti. Her takımın toplam 5 maç oynadığı 2. etabın sonucunda fnatic, 4 galibiyet ve 1 mağlubiyet sayısıyla doğrudan büyük finale adını yazdırırken Astralis ve mousesports 3 galibiyet ve 2 mağlubiyet sayısı ile yarı final oynayacak.
 
     Özgür "woxic" Eker'in bulunduğu mousesports, rakipleri FaZe, OG ve Natus Vincere'e karşısında galip, fnatic ve Astralis'e mağlup olarak toplamda 3 galibiyet ve 2 mağlubiyet sayısı elde etti ve böylelikle Astralis takımıyla eşit sayıda bulunan takım, yarı finalde tekrar Astralis'in rakibi oldu. Yarı final, 11 Nisan Cumartesi günü Astralis - mousesports karşısında 3 maçlık seri formatında oynanacak.  
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Counter Strike: Global Offensive counter-strike valve psn xbox live arcade ps3 xbox 360 pc mac steam fps multiplayer
Amazon'un Açık Dünya MMORPG Oyunu New World 25 Ağustos'a Ertelendi Blizzard BlizzCon 2020 Etkinliğinin İptal Olabileceği Konusunda Uyardı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Counter Strike: Global Offensive
+ TAKİBE
AL
108 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız