Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

ESL One: Road to Rio Kuzey Amerika Etabı Tamamlandı

 
     ESL & RMR Event ortaklığında 6 bölgede gerçekleşen ESL One: Road to Rio CS:GO turnuvasının Kuzey Amerika elemeleri tamamlandı. 3 maçlık seri formatında gerçekleşen büyük final sonucunda; Gen.G rakibi FURIA karşısında 2-1 galibiyet elde etti ve turnuvanın şampiyonu oldu.
 
     22 Nisan tarihinde çevrimiçi olarak oynanan ESL One: Road to Rio Kuzey Amerika etabında toplam 12 takım yer aldı. Altışarlı olarak ikiye ayrılan takımlar grup etabında mücadele etti. Grup etabında ilk sırada bulunan Gen.G ve FURIA doğrudan yarı finale yükselirken 2. ve 3. sırada bulunan takımlar çeyrek final oynadı. Gen.G'nin yarı final rakibi Cloud9, FURIA'nın ise Liquid oldu. Karşılaşmaların sonucunda Gen.G, Cloud9 takımını 2-1, FURIA ise Liquid takımını 2-0 mağlup ederek büyük finale yükseldiler. 3 maçlık seri formatında oynanan büyük finalde Gen.G rakibi FURIA karşısında 2-1 galibiyet elde etti ve turnuvanın şampiyonu oldu. Gen.G ödül havuzundan 18.000 dolar pay ve 1600 RMR puan elde etti. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Counter Strike: Global Offensive counter-strike valve psn xbox live arcade ps3 xbox 360 pc mac steam fps multiplayer
ESL One: Road to Rio Avrupa'da Final Karşılaşması Belirlendi Kojima Productions'ın Eski Yapımcısı Kenichiro Imaizumi Çinli İnternet Devi Tencent'e Katıldı

TheBadu

17.5.2020 19:38:08

0
Turnuva finali oynanalı neredeyse 1 hafta oldu, tam zamanında bir haber olmuş.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Counter Strike: Global Offensive
+ TAKİBE
AL
108 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız