Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

ESL One: Road to Rio Avrupa'da Final Karşılaşması Belirlendi

 
     ESL & RMR Event ortaklığında 6 bölgede gerçekleşen ESL One: Road to Rio CS:GO turnuvasının Avrupa elemelerinde final karşılaşması belirlendi. Büyük final bugün saat 21:00'da Astralis ve G2 Esports arasında 5 maçlık seri formatında gerçekleşecek.
 
     Kasım ayında ESL ve Valve ortaklığında gerçekleşmesi planlanan ESL One Rio 2020 Major turnuvasından önce düzenlenen ilk eleme turnuvası olan ESL One: Road to Rio'da Avrupa etabı bugün sonlanacak. Final karşılaşmasında galip olan takım ödül havuzundan 33.000 dolar pay ve 1600 RMR puanı kazanacak.
 
     22 Nisan'da başlayan turnuva, 16 takımın katılımıyla yaklaşık 1 ay boyunca çevirimiçi olarak mücadeleye tanıklık etti. 115.000 dolar ödül havuzu ve RMR puanı oluşturulan turnuvada finale yükselen takımlar; Astralis ve G2 Esports oldu. A grubunda yer alan Astralis oynadığı 7 maçta yalnızca 1 kez mağlup oldu ve grup etabında 1. olarak Playoff etabına yükseldi. Astralis, Playoff etabında önce G2 Esports'u ardından FaZe takımını 2-0 yenerek büyük finale yükseldi. G2 Esports ise B grubunu 2. olarak tamamladı ve Playoff'lara yükseldi. G2, Playoff'larda ilk rakibi Astralis'e 2-0 yenilgisinin ardından alt gruba düştü ve burada önce Vitality'i ardından FaZe takımını 2-1 yenerek büyük finalde tekrardan Astralis'in rakibi oldu.
  

Bu haberin bağlantısı
URL
Counter Strike: Global Offensive counter-strike valve psn xbox live arcade ps3 xbox 360 pc mac steam fps multiplayer
How to Survive Türkçe Yama Yayınlandı ESL One: Road to Rio Kuzey Amerika Etabı Tamamlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Counter Strike: Global Offensive
+ TAKİBE
AL
108 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız