Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

ESL One Belo Horizonte'de Finalin Adı: FaZe vs. mousesports

 
     ESL organizasyonunun Brezilya'da düzenlediği ESL One Belo Horizonte CS:GO turnuvasında final zamanı! Dün gerçekleşen yarı final karşılaşmalarında finale FaZe ve mousesports yükseldi.
 
     Yarı Final Karşılaşmaları
FaZe (2) vs. Liquid (1) / SK Gaming (1) vs. mousesports (2)  
 
      Yarı final karşılaşmaları 3 maçlık seri formatında oynandı. FaZe ve Liquid arasında gerçekleşen karşılaşmada Nuke, Dust2 ve Mirage haritaları seçildi. Nuke haritası 16-3 FaZe galibiyetiyle sonuçlandı. Dust2 haritasında geçildiğinde Liquid üstünlüğünü sağladı ve maç 16-14  Liquid galibiyetiyle sonuçlandı. Serinin son haritası olan Mirage haritasında ilk yarı 9-6 ikinci yarı 7-1 toplam 16-7 FaZe kazandı ve finale yükselmeyi başardı. SK Gaming ve mousesports arasında gerçekleşen yarı final karşılaşmasında ise Dust2, Train ve Inferno haritaları seçildi. Alman ekip mousesports, Dust2 haritası 16-7 galibiyet elde etti. Train haritasına geçildiğinde ilk yarıyı 5-10 skorla SK Gaming üstün tamamladı. Fakat ikinci yarı mousesports, inanılmaz bir geri dönüş sergileyerek 11-2 toplamda 16-12 galibiyet elde etti ve finale yükselmeyi başardı.
 
Büyük Final: FaZe vs. mousesports 
 
     Büyük final bu akşam oynanacak. Karşılaşma ESL resmi Twitch hesabından canlı olarak yayınlanacak. 1. olan takım 100.000 Dolar ödülün sahibi olacak. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Cyberpunk 2077 E3 2018 Demosu Intel i7-8700K ve GTX1080Ti ile Çalıştırılmış Cyberpunk 2077 Gamescom 2018'de Olacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Counter Strike: Global Offensive
+ TAKİBE
AL
108 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız