Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

ESL, 600.000 Dolar Ödül Havuzlu Fortnite Turnuvasını Duyurdu!

 
    ESL, 2019 yılına damgasını vurmaya devam ediyor. ESL, Fortnite yapımcısı Epic Games şirketi ortaklığında 600.000 dolar ödül havuzu bulunan Fortnite turnuvası düzenleyeceğini duyurdu.
 
 
 
     ESL Katowice Royal adını verdiği turnuva IEM Katowice Expo Fuarı kapsamında düzenlenecek. Aynı organizasyonda yılın ilk Major, Counter Strike: Global Offensive turnuvası da düzenlenecek. ESL Katowice Royal turnuvası iki etap şeklinde gerçekleşecek. Turnuvanın ilk etabı 23-24 Şubat tarihinde Polonya'da gerçekleşecek, bu turnuvaya sadece Polonyalı takımlar katılacak. İlk etap için 100.000 dolarlık ödül havuzu pay edilecek. Turnuvanın ikinci etabı ise 1-3 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek, global olarak oyuncuların mücadele edeceği bu etapta 500.000 dolarlık ödül havuzu pay edilecek ve toplamda 600.000 dolarlık ödül havuzu, sıralamaya giren oyunculara pay edilecek. Turnuvaya toplamda 200 oyuncunun katılması planlandı. 200 oyuncunun 100 oyuncusu Polonyalı, 100 kişi ise dünya ülkelerinden olmak üzere katılım gösterilecek. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
epic games cliff bleszinski fortnite unreal engine 4 pc
Anno 1800 16 Nisan'a Ertelendi Netflix Resident Evil Dizisi Üzerinde Çalışıyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Fortnite
+ TAKİBE
AL
7 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız