Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

EPIC: Wii U'nun Başarısız Olması Bizi Şok Eder


    Geçtiğimiz hafta düzenlenen GDC 2012 fuarında Eurogamer ile yaptığı bir röportajda Epic'den Mark Rein, Wii U'nun markette başarı sağlayacağına inanıyor. Rein'e göre aileler Wii'nin gelişmiş versiyonunu almak için çoktan hazır.
 
"Wii U'dan hoşlanıyorum. Sanırım gelecek olan E3 herkes için Wii U hakkında gözlerinin açılmasına sebep olacak. Wii U kontrolleriyle Batman: Arkham City oynadım ve gerçekten de keyifli bir deneyim edindim. Gördüğünüz Zelda demosunu hatırlıyor musunuz? Bunun için dahi Wii U almaz mıydınız? Elbette alırdınız ki Nintendo'yu Nintendo yapan da budur. Hem yazılım hem donanım anlamında zengin bir içerik hazırlanıyor. Zelda demosu harikaydı ve Unreal Engine 3 ile bundan çok daha iyisine imza atabiliriz Konsolun başarılı olacağına inanıyorum."
 
    Ailelerin, Nintendo markasını tanıdığını ve güven verdiğinin altını çizen Rein, bu etiketin dahi satışlarda etkili olmasına yeteceğini söyledi.
 
"Geçtiğimiz sene raflarda yer etmiş olsaydı harika olurdu ama halen heyecanım geçmiş değil. Konsol eğer başarısız olursa, bu bizi şok eder."
 
Kim bilir Epic, konsolun satış başarısına göre Wii U kontrolleriyle bezenmiş yeni bir IP'ye imza atabilir.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Eurogamer Nintendo Wii U epic games unreal engine 3
Mass Effect 3'e Multiplayer DLC mi Geliyor? Risen 2'nin Ertelenmesi PC'lere Yansımayacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

söny

13.3.2012 16:07:34

+1
Wii u nun başarısız olucagını sanmam belli kitlesi var ve yeni nesil ilk konsol ben bile almayı dusunurum tabiki öyle cocuk grafikleri görmesem ama nintendonun pazarını türkiyieden cekmesıyle raflarda bıle goremıcez ürünü wii u gelmeden disturbutör bulup turkıyeye yenıden gelmelerını isterim

stun

13.3.2012 13:12:25

0
cahitdikici 13.03.2012 12:54:42 ps4 ve durango gelmeden belki... wii gibi fazla yenılıkçı değiller yeni konsollar gelene kadar satmaları lazım.... sadece tabletlede bu iş yürümez...

cahitdikici

13.3.2012 12:54:42

0
Guclu bir zelda piyasadaki butun oyunlari siler gibime geliyor
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Wii U
+ TAKİBE
AL
16 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız