Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

ENDER LILIES: Quietus of the Knights Satışları 600 Bin'i Aştı

 
 
Limited Run Games, ENDER LILIES: Quietus of the Knights'ın PlayStation 4 ve Switch fiziksel sürümlerinin 8 Mart'ta ön siparişlere açılacağını duyurdu. Ön siparişler dört hafta boyunca açık olacak. Paketlerin Mayıs ayında gönderilmesi bekleniyor. Ek olarak yayıncı Binary Haze Interactive ve geliştiriciler Live Wire ve Adglobe, oyunun dünya çapında 600.000'den fazla dijital kopya sattığını duyurdu.
 
Ender Lilies: Quietus of the Knights'ta oyuncular Lily adında genç bir kızın rolünü üstlenerek ölümcül bir lanetle savaşmak ve ülkeyi korkunç kaderinden kurtarmak için doğaüstü bir dünyayı keşfe çıkacak. Tehlikeli yaratıklarla savaşmanız gerecek bu yolculuğunuzda ölümsüzlerin ruhları yardımınıza koşacak. 
 
ENDER LILIES: Quietus of the Knights şu anda Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Steam üzerinden PC için dijital olarak mevcut. 
 
Steam sayfası
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Ender Lilies: Quietus of the Knights aksiyon aksiyon rpg soulslike souls benzeri 2d platform çıkış tarihi oyun
Lost Judgment'ın The Kaito Files Adlı Genişlemesi 28 Mart'ta Yayınlanacak Klasik 3D Patform Oyunu Glover, 20 Nisan'da Steam'e Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

aschil

19.3.2022 22:33:31

0
Müzikleri güzeldir, Mili sağolsun…. Kötü müzik çıkmaz ondan

Hudson51

8.3.2022 16:01:34

0
Eh. Reklamı neredeyse hiç yapılmayan güzel bir Soulslike idi. İndirimlerde sevenler şans verebilir.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Ender Lilies: Quietus of the Knights
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız