Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

ENDER LILIES: Quietus of the Knights, 20 Temmuz'da PS4'e Geliyor

 
 
Yayıncı Binary Haze Interactive ve geliştiriciler Live Wire ve Adglobe, ENDER LILIES: Quietus of the Knights'ın PlayStation 4 sürümünün 20 Temmuz'da çıkış yapacağını duyurdu.
 
Karanlık bir temaya sahip fantezi aksiyon oyunu ilk olarak 21 Ocak'ta Steam üzerinden PC için Erken Erişim'de versiyonunda piyasaya sürüldü. Ardından 22 Haziran'da Switch ve PC'de daha sonra 29 Haziran'da Xbox Series ve Xbox One'da tam sürümü yayınlandı. 
 
Ender Lilies: Quietus of the Knights'ta oyuncular Lily adında genç bir kızın rolünü üstlenerek ölümcül bir lanetle savaşmak ve ülkeyi korkunç kaderinden kurtarmak için doğaüstü bir dünyayı keşfe çıkacak. Tehlikeli yaratıklarla savaşmanız gerecek bu yolculuğunuzda ölümsüzlerin ruhları yardımınıza koşacak. 
 
Oyunu PS Store'da görüntülemek için buraya tıklayın. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Ender Lilies: Quietus of the Knights aksiyon aksiyon rpg soulslike souls benzeri 2d platform çıkış tarihi oyun
Shin Megami Tensei V için Throne Fragmanı Yayınlandı Super Monkey Ball: Banana Mania için Wondrous Worlds Fragmanı Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Ender Lilies: Quietus of the Knights
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız