Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

ELEAGUE FUT Champions Cup’ın Şampiyonu Donovan “F2Tekkz” Hunt Oldu

 
     Geçtiğimiz günlerde ELEAGUE ve EA Sports tarafından Atlanta'da düzenlenen FIFA 19 FUT Champions Cup gerçekleşti. Cross-Play final olarak gerçekleşen karşılaşmada PS4 platformu oyuncusu Diego “Tuga810” Pombo ile XBOX platformu oyuncusu Donovan "F2Tekkz" Hunt karşı karşıya geldi.
 
 
 
     Karşılaşma sonucunda Donovan "F2Tekkz" Hunt rakibi Tuga810'u 4-0 (6-1) yenerek turnuvanın şampiyonu olmayı başardı. Böylelikle F2Tekkez, ELEAGUE FUT Champions Cup şampiyonluğu ile birlikte FIFA tarihinde bir ilki gerçekleştirerek üst üste 3. şampiyonluğu kazandı. F2Tekkez daha öncesinde FUT Champions Cup Bükreş ve eClub World Cup turnuvasında şampiyon olmuştu. F2Tekkez, 100.000 dolarlık ödül havuzundan pay elde ederken 1.500 Global Seri puanı kazandı. Ayrıca profesyonel oyuncu XBOX platformu FIFA 19 sıralamasında ise birinci sıraya yerleşti ve bir sonraki turnuvaya doğrudan katılma hakkı kazandı.  
 

Bu haberin bağlantısı
URL
FIFA 19 FIFA EA Sports FIFA Şampiyonlar Ligi
Left Alive Çıkış Fragmanı Birinci Şahıs Bulmaca Platform Oyunu Metamorphosis PS4, Xbox One, Switch ve PC için Duyuruldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
FIFA 19 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız