Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

ELEAGUE CS:GO Invitational 2019 Turnuvasının Eşleşmeleri Duyuruldu

 
     ELEAGUE ve Turner Broadcasting organizasyonu tarafından düzenlenen ELEAGUE CS:GO Invitational 2019 turnuvasının eşleşmeleri duyuruldu. 
 
İlk Gün Karşılaşmaları; 
FaZe vs. Cloud9
BIG vs. compLexity 
 

 
     ELEAGUE CS:GO Invitational 2019 turnuvasına toplam dört takım katılacak. Turnuvaya katılacak olan takımlar sadece ELEAGUE organizasyonu tarafından davet edildi. Davet edilen takımlar arasında XANTARES transferiyle CS:GO topluluğunun yeni gözdesi olan BIG takımı, Cloud9, FaZe, compLexity takımları yer alıyor. ELEAGUE CS:GO Invitational 2019 turnuvasının ödül havuzu ise 150 bin dolar olarak duyuruldu. Turnuva sistemi ise ikili eleme şeklinde gerçekleşecek. İlk gün karşılaşmasını kaybeden iki takım, kaybedenler karşılaşması oynayacak, yenilmeyen takımlar ise şampiyonluk eşleşmesine yükselecek. Turnuvada yarı, çeyrek ve final etabı dahil toplam 5 karşılaşma oynanacak. ELEAGUE CS:GO Invitational 2019; 25 Ocak - 27 Ocak tarihleri arasında Amerika Birleşik Devletleri'nde gerçekleşecek. Turnuva Twitch TV üzerinden canlı olarak yayınlanacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Counter Strike: Global Offensive counter-strike valve psn xbox live arcade ps3 xbox 360 pc mac steam fps multiplayer
Life is Strange 2: Bölüm 2 Çıkış Fragmanı From Software Başkanı Demon's Souls Remaster'ın Olasılığı Hakkında Konuştu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Counter Strike: Global Offensive
+ TAKİBE
AL
108 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız