Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

EGX Rezzed Etkinliği Corona Virüsü Nedeniyle Yaza Ertelendi

 
Video oyun etkinliği EGX Rezzed corona virüsü endişeleri sebebiyle ertelendi.
 
Normalde 26 - 28 Mart tarihleri arasında Londra Tütün Rıhtımı'nda düzenlenmesi planlanan etkinlik yaz aylarına ertelendi. 
 
Etkinliğin organizatörü ReedPop konu ile ilgili olarak, "Son birkaç haftadır corona virüsü ile ilgili durumu yakında takip ediyoruz ve ortaklarımız ile gerçekleştirdiğimiz saatler süren konuşmaların ardından EGX Rezzed etkinliğini yaza erteleme kararı aldık. Net tarih ve detaylar daha sonra açıklanacak." 
 
"Etkinliğin planlandığı gibi gerçekleşmesini sağlamak adına elimizden gelen her şeyi yaptık fakat EGX Rezzed etkinliğinin doğası gereği sosyal mesafeyi korumak mümkün değil. Bu etkinliği bu kadar özel yapan oyuncu topluluğudur ve oyuncu topluluğunun güvenliğini sağlamak bizim öncelikli görevimizdir." 
 
EGX Rezzed dışında çok sayıda etkinlik de corona virüsü sebebiyle ertelendi veya direkt olarak iptal edildi. E3 2020 ve Oyun Geliştiricileri Konferansı buna dahil.

Bu haberin bağlantısı
URL
Wasteland 3 Kapalı Betası 17 Mart'ta Başlıyor Overwatch Arşivleri 2020 Şimdi Oyunda

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız