Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

EDGE Dergisi Super Mario Odyssey'e 10 Üzerinden 10 Verdi

 
   Switch'in merakla beklenen oyunu Super Mario Odyssey'nin çıkış yapmasına yaklaşık iki hafta kaldı ve oyunun ilk inceleme puanı geldi. Nintendo Everything'in haberine göre Super Mario Odyssey EDGE dergisinden 10 Üzerinden 10 almayı başardı.
 
   EDGE dergisi şu ana kadar 19 oyuna 10 üzerinde 10 vermişti. Bunlardan birisi de Mart 2017'de çıkan The Legend of Zelda: Breath of the Wild. 
 
 
 
   Super Mario Odyssey 27 Ekim'de Switch için çıkış yapacak.

   Nintendo'nun yeni Super Mario oyunu Super Mario Odyssey, Nintendo 64'teki Super Mario 64'ten ve Nintendo GameCube'deki Super Mario Sunshine'dan bu yana sunulacak ilk Sandbox oyunu olma özelliği taşıyor. Bu yeni macerada Mario, mantar krallığında çıkıp farklı dünyalara gidiyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Nintendo Nintendo Switch Super Mario Super Mario Odyssey Nintendo Nintendo Switch Super Mario Super Mario Odyssey
Respawn Entertainment Oculus Rift VR Oyunu Üzerinde Çalışıyor Hunt: Showdown için 12 Dakikalık Oynanış Videosu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Bromdr

13.10.2017 20:42:49

+1
quote:

Orjinalden alıntı: Project Scorpio Bir Nintendo oyunu en fazla 5 puanı hak edebilir gerisi editörün yalakalığıdır...
İsminden zaten varlığının ve yorumunun ne kadar gereksiz yer israfı olduğu ortada.Yorma kendini

BSC Misafiri

13.10.2017 17:33:59

0
quote:

Orjinalden alıntı: esmerbuyucu Yorumlarda demek istedikleri bu oyun Super Mario olarak değil de başka bir isimle çıksaydı belki 10 puana layık görülmeyecekti. Ha Nintendo iyi oyun yapıyor, 10 puanı da hak edebiliyor. Fakat bu Nintendo'nun dört dörtlük bir şirket olduğunu göstermiyor. Öyle olsa zaten Nintendo'yu şirket olarak daha fazla konuşur, takdir ediyor olurduk. Konsol piyasasında 30 seneden fazla süredir varlar. Bir şeyler dönüyor olsa bile biz bilemeyiz. Bana kalırsa Super Mario Odyssey'e 10 puan verdirmek için boşuna para vermelerine gerek yok zaten en az 9, taraflı medyadan 8 alabilecek düzeyde bir oyun. Şöyle bir şey de var kimse oyununa bir şekilde 10 alabilecekken 9 alıp başarısını gölgelemek istemez.
Bunu şu an için bilemiyoruz. Oyunun incelemeleri düşsün, üstüne kendimiz deneyimleyelim öyle kesin bir karar veririz. Mario nintendonun gözbebeği ve üstünde en yetenekli ekipleri çalışıyor. Bazılarının aksine 3D World & Land oyunlarını beğenmiştim. Bana kalirsa bu onlardan daha bir eğlenceli, yenilikçi ve kaliteli duruyor.

Persona_Non_Grata

13.10.2017 17:10:26

+1
Xboncuklar rahatsız

esmerbuyucu

13.10.2017 15:22:31

0
Yorumlarda demek istedikleri bu oyun Super Mario olarak değil de başka bir isimle çıksaydı belki 10 puana layık görülmeyecekti. Ha Nintendo iyi oyun yapıyor, 10 puanı da hak edebiliyor. Fakat bu Nintendo'nun dört dörtlük bir şirket olduğunu göstermiyor. Öyle olsa zaten Nintendo'yu şirket olarak daha fazla konuşur, takdir ediyor olurduk. Konsol piyasasında 30 seneden fazla süredir varlar. Bir şeyler dönüyor olsa bile biz bilemeyiz. Bana kalırsa Super Mario Odyssey'e 10 puan verdirmek için boşuna para vermelerine gerek yok zaten en az 9, taraflı medyadan 8 alabilecek düzeyde bir oyun. Şöyle bir şey de var kimse oyununa bir şekilde 10 alabilecekken 9 alıp başarısını gölgelemek istemez.

2K

12.10.2017 23:25:30

+4
Nintendo ve oyunlarına laf atan arkadaşların ortak özelliği hepsinin bir konsolun fanı olması ve forumda bol bol şu grafik böyle bu grafik böyle tarzında yorumları olması. Ama Nintendo sevenler yazmaktan sıkıldı arkadaşlar anlamadı bir türlü. Nintendo kitlesi grafiklere önem veren bir oyuncu kitlesi değil. Kaldı ki Zelda ve Odyssey harika gözüküyor. Tabi hardcore gelmiyor, çocuk oyunu gibi geliyor diyenler çıkacaktır. Bu arkadaşlar pek Mario oynamamış olduğundan böyle demeleri de normal. Sizin hardcore dediğiniz oyunlar basit koridor shooter'lar oluyor genelede. Oyunda pek açıklık olmuyor, sistemler belli, gidilecek yerler belli, yapılacaklar belli. Yani 30 yıllık oyuncu da oynasa 11 yaşında çocuk da oynasa üç aşağı beş yukarı aynı şekilde oynuyor. Fakat Nintendo oyunlarında özellikle Mario'da oyuncuya, oyun başka oyunlarda olmayan bir serbestlik sağlar. Zaten Odyssey'in oynanış videolarına bakarsanız 5 dakika da 10 farklı oyun dinamiği görürsünüz. Hepsini nasıl tamamlayacağınız size kalmış. Hayranların nasıl oynadığını görürseniz adam zıplama, jetpack ile koca bölümü anında geçebiliyor. Oyun karşınıza görünmez duvar çıkarmıyor ya da yapamazsın demiyor ha bir de sözde hardcore olan COD, BF gibi oyunlardaki gibi 'Return the Mission Area' demiyor. Tabi bir oyuna hardcore demek için kan çıkması yeterli oluyor bazı arkadaşlar için. Her oyunun puanı açıklandığı zaman ya düşük alması gerektiğini düşünenler ya da yüksek almasını gerektiğini düşünen arkadaşlar hemen reklam, para almış bahanesine başlar. Geçmişte ya da şu an para aldığı ortaya çıkan yayınlar oldu mu oldu. Fakat bunların hepsi bir şekilde duyurdu. Para almasa bile sırf reklam vermeyi kesmesinler diye düşük vermemek istiyorda olabilir yayıncılar ama her olayda bu bahane arkasına saklanmaz. Zaten EDGE değil Japon firması olsa anlarım EDGE, daha çok batıya yönelik bir yayın kuruluşu ve Microsoft, Sony gibi batıda daha büyük kitlesi bulunan firmalara 10 vermiyorda, Nintendo için mi böyle bir reklam yapacak. The Order çıktığı zamanda Sony fanları hemen IGN para almış, Microsoft para vermiş gibi yorumlar yapmıştı. Microsoft para veriyor olsa zaten her Sony oyunu düşük her Microsoft yüksek olması lazım. Kaldı ki Opencritic, Metacritic gibi siteler var ortalamayı gösteren gidip hepsine mi tek tek para vermiş adam.

Project Scorpio

12.10.2017 21:45:26

0
Bir Nintendo oyunu en fazla 5 puanı hak edebilir gerisi editörün yalakalığıdır...

Bromdr

12.10.2017 21:41:00

0
quote:

Orjinalden alıntı: gurkanse para para para her kapıyı açıyor ve güzel reklam yaptırıyor
Acaba sana para versek bir daha boş boş yorum yapmayı kesip bu ülkeyi terk eder misin belgeselden çıkma varlık?

Redunay

12.10.2017 20:25:25

+4
Bizim oyun basınımız çok korkak. Edge dergisi Super Mario Odyssey e 10 puan vermiş ve muhtemelen bir sürü 10 gelecek oyuna peki bizim oyun sitelerimiz ve dergilerimiz neden hiç bir oyuna 10 tam puan vermezler. Gözünün üstünde kaşı var deyip illa bir yerden puan kırarlar. Ufak tefek şeyleride artık görmezden gel yapıştır işte 10 puanı hak eden oyuna neden veya kimden korkuyorsun.

HayvanMetal

12.10.2017 16:45:26

+1
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Switch reklamı için aşırı hype yaptılar. Nintendo ne zaman wiiu gibi batsa medya hemen şişirme kampanyasına başlıyorlar. 60 dolar 720p No AA oyuna 10 puan veriliyorsa bir daha ekran kartı almayalım üretimler durdurulsun. Mario mario mario olunca yeni IP yapmıyorlar
Ekran kartları sırf sen oyun oynayasın diye çıkmıyor. Senin aksine insanlar onları kullanarak digital ortamda iş yapıp para kazanıyor. Kapiş ?

BSC Misafiri

12.10.2017 15:57:34

0
Switch reklamı için aşırı hype yaptılar. Nintendo ne zaman wiiu gibi batsa medya hemen şişirme kampanyasına başlıyorlar. 60 dolar 720p No AA oyuna 10 puan veriliyorsa bir daha ekran kartı almayalım üretimler durdurulsun. Mario mario mario olunca yeni IP yapmıyorlar

BSC Misafiri

12.10.2017 15:25:09

+1
Size göre hep reklam zaten. Tas gibi oyun yapiyor nintendo. Cekememezlik Baska birsey degil.

Kurt.

12.10.2017 15:11:16

+4
quote:

Orjinalden alıntı: konsoldede simdi nintendo ve dandik makinesinden nefret ediyorum lakin mario oyunlarini severim ve bu oyun her zamanki gibi özenilmis ve benden 9.5 alir
biz de senden nefret ediyoruz ve senin o dandik yorumların bizden 0.5 bile alamaz.

Kreuger

12.10.2017 14:43:26

+1
simdi nintendo ve dandik makinesinden nefret ediyorum lakin mario oyunlarini severim ve bu oyun her zamanki gibi özenilmis ve benden 9.5 alir

darkdiva

12.10.2017 14:23:13

+1
Yılın oyunu ve rekor puan alacak göreceksiniz

BSC Misafiri

12.10.2017 12:37:18

0
Helalllll. GOTY geliyor GOTY.

gurkanse

12.10.2017 12:24:40

0
para para para her kapıyı açıyor ve güzel reklam yaptırıyor
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Super Mario Odyssey
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız