Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

ECS Sezon 7 Finalleri'nde Final Karşılaşması Belirlendi!

 
     FACEIT tarafından yedincisi düzenlenen ECS Sezon 7, Counter Strike: Global Offensive turnuvasının final karşılaşması belirlendi. ECS Sezon 7'de Kuzey Amerika ve Avrupa olmak üzere 16 takımın toplam 10 hafta boyunca finallere yükselmek adına mücadele etti. Lig etabının ardından en iyi 8 takım, 500.000 Dolar ödül havuzu oluşturulan ve İngiltere'de düzenlenen ECS Sezon 7 Finalleri'ne yükseldi. 2 gün boyunca gerçekleşen mücadelenin ardından ise ligin final karşılaşması belirlendi. Bugün oynanacak ECS Sezon 7 final karşılaşması; FURIA ve Vitality arasında gerçekleşecek.
 
     A grubunu ikinci sırada tamamlayan Brezilyalı takım FURIA, yarı final etabında B grubu birincisi North ile eşleşti. 3 maçlık seri formatında gerçekleşen karşılaşma sonucunda FURIA rakibi North'u 2-0 yenerek finale yükseldi. B grubunu ikinci tamamlayan Fransız takım Vitality ise yarı finalde A grubu birincisi NRG ile eşleşti. Karşılaşma sonucunda Vitality 2-0 NRG'yi mağlup etmeyi başardı ve ECS Sezon 7 Finalleri'nde finale yükseldi. Ligi birinci olarak tamamlayan takım 225.000 Dolar para ödülünün sahibi olacak.    
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Counter Strike: Global Offensive counter-strike valve psn xbox live arcade ps3 xbox 360 pc mac steam fps multiplayer
VFŞL 2019 Yaz Mevsimi 1. Hafta Birinci Gün Karşılaşmaları Oynandı! Xbox Game Pass PC için Çıktı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Counter Strike: Global Offensive
+ TAKİBE
AL
108 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız