Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

EA ve Klei Güçlerini Birleştiriyor


 
     Oyun sektörünün en başarılı firmalarından biri olan ve son yıllarda çok başarılı yapımlarla karşımıza çıkan EA Games, bağımsız oyun yapım firması Klei Entertainment ile anlaştı.
 
     Bu anlaşmaya göre firmanın daha önce Xbox Live, PSN ve PC için duyurduğu Shank adlı oyun EA Games etiketini de içerecek. Çizgi grafikleri ve göze oldukça hoş gelen aksiyon yapısı ile öne çıkan oyunun tanıtım videosuna buradan, konu ile ilgili dağıtılan basın bildirisine ise aşağıdan göz atabilirsiniz ;
 
     EA ve Klei Entertainment Güçlerini Birleştiriyor
 
     Eskileri Anımsatan Sinematik Kavgacı Oyun ‘Shank’, 2010 Yazında Xbox LIVE® Arcade, PlayStation® Network ve PC için Piyasada Olacak
 
     Electronic Arts Inc. (NASDAQ: ERTS) departmanı olan EA Partners ve ödüllü bağımsız geliştirme stüdyosu Klei Entertainment, bugün Shank’in bu yaz Xbox LIVE® Arcade, PlayStation®Network ve PC’de çıkması için özel bir yayın anlaşması imzaladıklarını duyurdu. Çizgi romanlar ve eski çizgi filmlerden esinlenen eşsiz bir grafik tarzına sahip olan Shank, klasik 2D yana doğru kayan aksiyon oyunlarını, olgun ve etkileyici bir hikaye ile birleştiriyor. Bu sinematik kavgacı oyun, bu yıl Bağımsız Oyunlar Festivalinde “Görsel Sanat Mükemmelliği” dalında finalist olmuştu. Oyun gelecek hafta San Francisco’da düzenlenecek olan Oyun Geliştiricileri Konferansı sırasında IGF Pavillion’da gösterilecek.
 
     “Bağımsız bir geliştirme stüdyosu olarak kendimizi oyuncular için eğlenceli ve otantik oyunlar üretmeye adadık. EA Partners ile birlikte çalışmak dağıtım olanaklarımızı son derece arttıracak ve Shank’in daha geniş kitlelere ulaşmasını sağlayacak diyor Klei Entertainment CEO’su Jamie Cheng. “EA Partners harika bir ortak ve fikirleri gerçekten de inanılmaz derecede heyecan verici.”
 
     “EA Partners olarak misyonumuz oyun endüstrisindeki en seçkin yeteneklerle birlikte çalışmak, uzmanlığımızı indirilebilir bağımsız oyunların yaratıcı geliştiricilerine de ulaştırmaktan büyük heyecan duyuyoruz,” diyor EA Partners Ticari Gelişim Direktörü Jamil Moledina. “Klei Entertainment ekibi dijital dağıtım platformları için eğlenceli oyunlar geliştirme konusunda dünyanın en iyilerinden biri ve Shank de tek kelimeyle muhteşem bir deneyim.”
 
     Stilize, modern Batı dünyasında geçen Shank sinematik lens yoluyla anlatılan, klasik 2D yana doğru kayan aksiyon oyunlarının bağımlılık yaratan aksiyonuna sahip klasik bir ihanet öyküsü. Klei Entertainment’i bu anlaşmada CAA temsil ediyor. Shank hakkında daha fazla bilgi için www.shankgame.com adresini ziyaret edin ve geliştirme ekibini www.twitter.com/klei Twitter adresinden takip edin.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Shank Klei Entertainment Xbox 360 EA Games
PoP: The Forgotten Sands'in PC Versiyonu Gecikecek The Sims 3 : Ambitions Duyuruldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Shank
+ TAKİBE
AL
13 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız