Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

EA : "TGS 2010 Fuarı İçin Nefeslerinizi Tutun"

 
     Joystiq sitesinden gelen habere göre Gamescom'da hareketli günler geçiren güçlü dağıtım firması EA'nın, önümüzdeki ay düzenlenecek olan TGS ( Tokyo Game Show ) 2010 fuarında tamamen yeni bir kaç oyunun duyurusunu gerçekleştirecek.
 
     Uluslararası anlamda da büyük bir öneme sahip olan TGS fuarında EA'nın Japon partnerleriyle ortaklaşa hazırladıkları oyunların duyuruları gelebilir. Bu anda bizim aklımıza gelen ve kalbimizin atış hızını arttıran muhtemel duyuru; EA ve  Grasshopper - Suda 51 iş birliğinde geliştirilen,  Resident Evil serisinin babası olarak bilinen Shinji Mikami ve Silent Hill serisinin önemli bestecisi Akira Yamaoka'nında dahil olduğu ve duyurulmasının üzerinden uzun süre geçen isimsiz yeni aksiyon - korku oyunu. Tabii Mirror's Edge 2'de hiç fena olmazdı!
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak ea tgs 2010 tokyo game show 2010 tokyo oyun fuarı tokyo oyun fuarı 2010 shinki mikami suda 51 grasshopper mirrors edge 2
N.O.V.A. PSP İçin Duyuruldu SW: Force Unleashed 2'ye Demo Yolda Gibi

jokerbow

22.8.2010 15:19:28

0
Mirror's Edge 2 duyurusu ve videosu gelsin başka hiç bi oyunun duyurusunun gelmemesine razıyım. Çok farklı bi oyundu o.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız