Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

EA, Yeni Skate Oyununda Ganimet Kutularının Yer Alacağını Belirtti

 
 
Electronic Arts ve geliştirici Full Circle tarafından oyunculara sunulacak olan kaykay oyunu serisinin yeni oyunu Skate için yeni bilgiler ortaya çıktı. En son yapılan test sırasında oyunu oynayan testçiler, tartışmalı ganimet kutusu (ganimet sandıkları - loot box) sistemi hakkında Insider Gaming ile çeşitli detaylar paylaştı.
 
Skate oynaması ücretsiz olacak
 
 
 
Skate serisinin yeni oyunu oynaması ücretsiz yapıya sahip olacak. Bu nedenle ekipler oyun içerisinde gelir elde etmesinin yollarını elbette arayacak. Bu yol da ganimet kutusu sisteminden geçecek. Şu an için Skate oyununda ganimet kutularını açmanın tek yolu, görevleri tamamlayarak elde edilen 'Stars' adı verilen bir para birimini kullanmaktan geçiyor. Meydan okuma ne kadar zorsa o kadar çok Stars elde edebiliyoruz.
 
Önceki sızdırılan bilgiler içerisinde Stars'ları takas etmek için 'Taps' adlı başka bir oyun içi para birimini de kullanabileceğimiz belirtilmişti. Ancak böyle bir seçenek son yapılan oyun testi sürecinde mevcut değildi. Ganimet kutuları şu anda 2 ve 3 Stars arasında bir fiyata sahip. 3 yıldızlı ganimet kutularında oyuncuların çok istediği öğeler yer alacak. Öğeler arasında kaykay çıkartmaları, giysiler, ev mobilyaları ve daha fazlası yer alacak.
 
Öte yandan her hanimet kutusunda içerisinde ne olduğunu görebileceğimiz beş ayrı öğe bulunacak. Bu beş öğe arasından yalnızca birini alabileceğiz. Peki siz bu ganimet kutusu sistemi hakkında ne düşünüyorsunuz?

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Insidergaming oyun firması pc ps4 ps5 xbox Electronic arts
ESL Pro Lig Sezon 17 Fikstürü Belli Oldu! Şubat 2023 içerisinde Çıkış Yapacak ve Çıkması Muhtemel PC Oyunları

BSC Misafiri

28.1.2023 20:03:11

0
Özellikle bizimki gibi bir ülkede yaşayan oyuncular için ''oynaması ücretsiz'' oyunlar kesinlikle tercih sebebi. Bu oyun 1000-2000tl arası çıksaydı kaç kişi oyunu deneyebilecek, oynayacaktı? En azından bu şekilde oynayabiliyoruz.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Electronic Arts
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız