Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

EA Topluluk Yöneticisi: "#Skate4"

 
   Electronic Arts sonunda yeni bir Skate oyununu piyasaya sunacak mı emin değiliz ancak Electronic Arts Topluluk Yöneticisi Daniel Lingen yeni oyunun sinyalini net bir şekilde verdi. 
 
  NeoGAF kullanıcılarının fark ettiği üzere Electronic Arts Topluluk Yöneticisi Daniel Lingen, sosyal medya aracılığıyla "#Skate4" şeklinde bir tweet attı. Bu tweet Skate 4'ün geleceğini %100 doğrulamasa da oyunu bekleyenlerin umudunu epey bir yükseltti.
 
   Tweet'e aşağıdan göz atabilirsiniz.
 
 
   Skate serisi, Xbox 360 ve PlayStation 3 için 2010'da çıkan Skate 3'ten bu yana hareketsiz bir durumda. Geçtiğimiz aylarda, EA ile Microsoft Xbox One'ın geriye uyumluluk kataloğuna Skate 3'ü ekleyerek bir çok insanı mutlu etti.

Bu haberin bağlantısı
URL
Skate 3 ea games PS3 Xbox 360
Dead Rising 4 için Demo Geliyor Escape from Tarkov için Yeni Ekran Görüntüleri Paylaşıldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

esmerbuyucu

31.1.2017 00:59:28

0
Tony Hawk Underground serisinden sonra devam eden yegane skate oyunuydu.

deadlight54

30.1.2017 19:25:57

0
EA Black Box ekibi olmadan nasıl olur bilemiyorum. Hem NFS hemde Skate'in baş yapımcısıydı. En son 2013 yılında piyasaya sürdükleri NFS: The Run'ın satışları yüzünden stüdyo kapatılmıştı. Umarım hayal kırıklığı olmaz.

2K

30.1.2017 14:56:41

0
Oyun çeşitliği olması açısından sevindirici haber. Tony Hawk'ı zaten yıllar önce bitirdiler, serinin içine ederek Skate'in eski oyunları oldukça iyi diye hatırlıyorum. Bu tarz oyunların çıkması iyi olur Steep'in çıkmasına da sevinmiştim artık sürekli aksiyon ya da FPS görmekten gına geldi farklı oyunların olması lazım. Umarım EA, SSX serisine de geri dönüş yapar.

Project Scorpio

30.1.2017 13:35:13

0
Şuan bu habere o kadar sevindimki acayip heyecan bastı. En sevdiğim extreme spor olan Skateboarding'i Skate serisi ile büyük zevk alaram oynadım. Tüm Tony Hawk's serisini oynamış ve aşırı arcade bulduğum o seriye Skate serisi o kadar gerçekci bir oyun oldu ki gönüllerimizi fethetti. Bu tweet den sonra oyunun yapıldığı kesin direk pre orderı basarım. Skate den sonra Fifa ve Nba street ile Fight Night serisinede artık yeni oyun duyurusu bekliyoruz. Fifa, Nba ve Nhl bir yere kadar.

Angel of the Lord

30.1.2017 10:13:41

0
Geçenlerde çıkan Tony Hawk vardı bir tane. Baya bug dolu bir şeydi. Sonradan düzeldi mi bilmiyorum tabi.

rambocuk

30.1.2017 05:26:22

0
Ps2 de oynadığım tony hawk unutulmazdı , ea nın oyunları çok script vari oluyor , aynı şekilde bi motor oyunu vardı çamurlarda tepelerden uçup artislik hareketler yaptığımız , o kadar detaylıydıki hiçbirzaman izlemediğim bir spor dalı olmasına rağmen çılgınca oynuyordum o hareketleri yapmaya çalışıyordum günümüzde bir tane öyle oyun yok
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Skate 3
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız