Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

EA Sports UFC'ye 4 Yeni Dövüşçü Eklendi


     Yayınladığı ücretsiz güncellemeler ile birlikte sürekli olarak oyuna yeni karakter eklemeye devam eden EA, EA Sports UFC'nin son büyük güncellemesinde de dövüşçülere odaklanıyor.
 
     Geliştiriciler bu güncellemeden sonra gelecekteki porjelerine odaklanacaklarını belirtiyorlar. Yani EA kanadından yeni bir UFC oyunu veya dövüş oyunu göreceğiz diyebiliriz. Aşağıdan yeni dövüşçülerin görsellerine ulaşabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
UFC Dövüş EA Sports Ignite Engine Xbox One PS4 UFC Dövüş EA Sports Ignite Engine Xbox One PS4
DriveClub'a Eklenecek Olan Icona Vulcano Adlı Aracın Oynanış Videosu Yayınlandı Uncharted Serisinin Yeni Sanat Kitabı Dark Horse Tarafından Hazırlanacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

betadragon

24.1.2015 13:19:08

0
UFC sponsoru olan allienware oyunun neredeyse her yerinde görünüyor anlamadığım bu markanın bilgisayar ve ekipmanları dışında bir şey üretip üretmediği .

Rapsody_izmir

24.1.2015 10:32:47

0
Yeni bir fight night ne zaman çıkacak acaba. Geçen seferki story modu ile birlikte mükemmeldi. ds4 ün sensoru ve dokunmatik yüzey ile çok daha güzel bir oyun yapabilirler diye düşünüyorum
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
EA Sports UFC
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız