Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

'EA Sports Football Club' Sistemini Tanıyalım

FIFA 12 bu sene her yönüyle bizi kendisine bağlayacak adımlar atıyor.

    EA Sports, FIFA 12 ile ilgili taze bilgiler sunmaya devam ediyor. Son zamanlarda neredeyse her gün yeni bir video yayınlayan EA bugün gösterdiği yeni videosunda FIFA 12'nin 'EA Sports Football Club' sistemini tanıtmış.
 
    FIFA 12'de artık yaptığımız herhangi bir maç bize XP puanı verecek. Bu XP'ler ile oyuncu seviyemizi arttırmaya gayret göstereceğiz. Seviyemize göre oluşan liderlik sıralamasında arkadaşlarımıza göre hangi pozisyonda olduğumuzu 'EA Sports Football Club' sisteminde görebileceğiz. Bu sistemde arkadaşlarımızın ve kendimizin oyunda yaptığı aktiviteler ile ilgili bir haber akışı bulunacak. Ayrıca güncel maçlarla ilgili Challenge'lar da oyunseverleri burada bekliyecek. Örneğin bir Manchester City vs Manchester United derbisi gerçek hayatta haftaya oynanacak diyelim, FIFA 12'de de bunu Challenge olarak görecek ve maç için kendi senaryomuzu yazmaya çalışacağız. Bu ve bunun gibi ufak yenilikler oyunun bu sistemine renk katıyor.
 
    EA Sports Football Club'ın bir diğer güzelliği ise 'Support Your Club' yani 'Takımını destekle' hizmeti. Bu hizmet ile birlikte FIFA 12'de seçtiğiniz favori takımınıza destekde bulunacaksınız. Nasıl mı? Örneğin Manchester United'ı destekliyorsunuz. (Türkiye Ligi olmadığından, Bir Türk takımı örneği veremiyorum) FIFA 12'de kazandığınız XP puanları Manchester United'a gidecek. Siz ve diğer tüm Manchester United destekçileri takımlarına verdikleri bu puanlar sonucu FIFA 12'nin haftalık gerçekleşen EA Sports Football Club sezonundaki Premier Lig sıralamasına etki edecekler. Burada oyuncuların takımlarına ne kadar destek verdikleri gün yüzüne çıkacak. Sezon sıralamasında alt sırada kalan takımlar bir alt lige düşecek. Alt ligdeki ilk 4 veya 3 takım Premier Lig'e çıkacak. Bu diğer tüm ligler için de geçerli. Türkiye Lig'i olsaydı bunu kendi ligimiz için de gerçekleştirebilecektik. Yazık olmuş diyoruz.
 
    Aşağıdan Martin Taylor'ın yorumlarıyla oluşturulan 'EA Sports Football Club' tanıtım videosunu izleyebilirsiniz:
 
     Bu arada videoda gösterilen logolar arasında Galatasaray'ı da görüyouz. (Tıklayarak büyültüebilirsiniz.)

Bu haberin bağlantısı
URL
ea sports football club tanıtım videosu EA EA Games EA Sports futbol spor FIFA 12 PC PS3 Xbox 360 PSP 3DS NGP PSP2 Wii DS Microsoft Sony Nintendo Xbox Live PSN
Crysis'in X360 ve PS3 Sürümünden İlk Bilgiler Battlefield 3'ten Gece Çatışması (Oynanış Videosu)
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Gustaf

10.9.2011 14:54:36

0
Videodaki adamın bir ara tükürükten boğulacağını sandım :D

BSC Misafiri

10.9.2011 08:26:45

0
Galatasaryin logosunu orada gormek Fenerli olsamda cok degisik bir haz verdi :)

onur89tr

10.9.2011 00:11:37

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri türkiye ligi olmayacağından türkiyede satış biraz düşer ama pesi yine geçer ucuz olsunda bizde alalım yoksa downloadın dibine vurcaz :))
İyi bir PC'si olup da oyuna 100 TL veremeyecek adam yoktur. Korsan işin bahanesi. Kolaya kaçma diyebiliriz. Ama online oynayamadıktan sonra neye yarar...

BSC Misafiri

9.9.2011 22:10:24

0
türkiye ligi olmayacağından türkiyede satış biraz düşer ama pesi yine geçer ucuz olsunda bizde alalım yoksa downloadın dibine vurcaz :))

BSC Misafiri

9.9.2011 19:59:41

-2
fifa 12 içinmi bu

BSC Misafiri

9.9.2011 19:59:17

+3
quote:

Orijinalden alıntı: sweetyboy123 Bu sene alıcaktım. Uzun bir süredir bekliyordum ama ne yazıkki Türkiye Ligi yok.Dolayısıyla Pes Türkiyede Yine fazla satıcak.
katılıyorum pesin daha çok satmasının nedeni daha iyi olduğundan değil ülkemizde bir pes alışkanlığı olduğundan..

erkano52

9.9.2011 19:05:13

+1
pes türkiyede fazlamı satacak ? şakamı yapıyorsun arkadaşım.. pes 2010 dan sonra daha fifayı geçemez.. çook geride kaldı çoook

CaLaquendi

9.9.2011 18:53:30

-4
Bu sene alıcaktım. Uzun bir süredir bekliyordum ama ne yazıkki Türkiye Ligi yok.Dolayısıyla Pes Türkiyede Yine fazla satıcak.

alcatraZFKeskin

9.9.2011 18:51:46

+8
bu oyun alınmazda hangi oyun alınır?

Sir Maximus is BACK

9.9.2011 18:50:36

+1
OoO iyi iyi.Bu sene yaptığımız her maç önemli olacak.
  • 1
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
FIFA 12 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
171 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız