Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

EA, PopCap için 550 Milyon Dolar Borç alacak

PopCap'in henüz duyurmadığı projeler de bulunuyor. Bu projeleri gören EA çok heyecanlanmış

     Bir süre önce Electronic Arts'ın PopCap'i 650 milyon doları nakit 100 milyon dolarlık sermaye karşılığında toplam 750 milyon dolara satın aldığını duyurulmuştu. Bu dev satın alma işlemi konusunda anlaşmaya varıldı varılmasına, ama EA nakit konusunda çok rahat değil gibi görünüyor.
 
     Electronic Arts'ın açıklamasına göre firma PopCap'in satın alma işlemi nedeniyle 550 milyon dolarlık borç alacak. Bu para tamamen PopCap alımı için kullanılmak isteniyor, ama EA'ye göre bu satın alma işleminde bir sorun çıkarsa 550 milyon dolar "genel amaçlar" için kullanılacak.
 
     PopCap tamamen Electronic Arts'ın kontrolüne geçtikten sonra firmanın bu parayı 2 yılda rahatlıkla kazanabileceğini de belirtelim.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247 Electronic Arts PopCap EA
Square Enix'in Gamescom Oyunları da Açıklandı Driver: San Francisco'dan Senaryo Modu Videosu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

.TimeLord.

15.7.2011 13:22:09

0
PopCap 2012 nin sonunda EA nın kontrolüne geçecek.Yani o zamana kadar PopCap ın gelirlerinden yararlanamayacak. PopCap ın tüm oyunları birer hitttir.BU firmanın bile yıllık net karı 350 Milyon $ civarındadır.2 yılda çok rahat kapatabilirler sadece PopCap ın geliriyle...

BSC Misafiri

15.7.2011 11:48:04

-2
Eğer Electronic Arts'a geçtiyse hayatta 2 yılda o kadar para kazanamaz.Bir oyun yapmaya başlayacaklar ikinci gün EA bastıracak hadi çıkartın diye sonra oyun kötü çıkacak ve bu oyunlar satamayacak.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız