Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

EA, Oyunlarını Online Evren Haline Getirecek


     Son günlerin gündemde olan firması Electronic Arts, oyunlarını birer online evren haline getirmeyi istiyor. Electronic Arts'ın Kuzey Avrupa işlerinin müdürü Keith Ramsdale, bunu cross-platform özelliğiyle birlikte yapmayı planlıyor.
 
     Eurogamer'a konuşan Ramsdale konuyla ilgili, "Hayal edin, bir oyuncu sabah kalkıyor ve işe gitmeden Xbox 360'ında bir FIFA maçı atıyor. İşe giderken otobüste tabletiyle birlikte frikik alıştırmaları yapıyor. Yemekte de laptopunda transferlere göz atıyor. Eve geliş yolunda da akıllı telefonuyla takımına özel yeni formalar oluşturuyor." örneğini verdi. Konuşmasında Ramsdale, bu sistemin sadece FIFA için değil, Battlefield, Medal of Honor, Need for Speed gibi yapımlar adına da düşünüldüğünü ekledi.
 
     Benim yorumuma kalırsa eğer EA, bir kutuyla birlikte bütün platformlarda o oyuna erişimi sağlayabilirse bu planlarından gerçekten de fazla kazanır. Ancak her platfroma ayrı ayrı para ödetirse, zaten DLC'lerden bıkkınlık gelen oyuncuların nefretini daha da çeker. Ne dersiniz, Ramsdale'in fikirleri kulağınıza nasıl geliyor?
 

Bu haberin bağlantısı
URL
ea electronic arts fifa battlefield need for speed medal of honor online evren
Kirby'nin 20. Yılına Özel Paket Geliyor Bir Kickstarter da Titan Quest Yapımcılarından
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

E_Aydin35

23.4.2012 00:28:50

0
Adam hayal edim demişya :) Hayal ediyorumda öyle birşey olsa dış dünya ile bağlantımız tamamen kopardı yani tuvaletde bile ya telefon ya tabler, kesinlikle kınadığım bir düşünce Allah nasip etmesin ediceksede Türk'lere etmesin..

snipercover

21.4.2012 17:30:44

0
Mourinho bile takımla bu kadar ilgilenmiyor. Evime gelir 1-2 saat vakit geçirir kapatırım fifa'da. Asosyal olduk zaten iyice.

Mr.Bigby

21.4.2012 16:17:53

+5
Zaten oyuna bağlı iken hayatımız biraz ''Forever Alone'' durumunda.Ne gerek varki buna.Herif otobüste yada arabada forma düzenlese ne olur düzenlemese saçmalık onun yerine güzelim oyunlar var Google Play' de ve App Store da.Boş iş bunlar..İşi gücü yok tranferlerimi gözetleyecek yemekte.

Sir Maximus is BACK

21.4.2012 16:17:25

+1
EA tekel olmak istiyorum diyor. Ben bunu duydum.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
FIFA 12 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
171 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız