Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

EA Önümüzdeki Ay Star Wars Oyunlarını Tanıtacak

 
   Electronic Arts, 13-16 Nisan tarihlerinde Orange County Convention Center Orlando'da gerçekleşecek Star Wars Celebration'da yeni Star Wars video oyunlarını tanıtacak. StarWars.com üzerinden resmi olarak duyuruldu.
 
   Etkinliğe dair yapılan açıklama şu şekilde:
  

-EA, Star Wars Battlefront, Star Wars: Galaxy of Heroes ve Star Wars: The Old Republic'ın yaratıcıları Star Wars projelerini sergilemek amaçlı etkinlikte yer alacak.
 
-Star Wars: Galaxy of Heroes, Star Wars: Pinball ve Star Wars: Force Collection dahil olmak üzere yeni Star Wars mobil oyunlarını oynayın.
 
-Geliştiricilerle konuşma ve oyunun tasarımcılarıyla buluşma fırsatı sunacak özel bir Star Wars: The Old Republic Cantina topluluk etkinliği.

 
   Electronic Arts birden fazla Star Wars projesi üzerinde çalışıyor. Bunlardan ilki 2017 Sonbaharda çıkış yapacak yeni Star Wars Battlefront oyunu. Diğeri Visceral Games tarafından geliştirilen ve 2018'de çıkması planlanan aksiyon macera Star Wars oyunu. Sonuncusu ise Respawn tarafından geliştirilen third-person aksiyon macera Star Wars oyunu

Bu haberin bağlantısı
URL
Star Wars Battlefront II EA DICE FPS
Borderlands 3 Teknoloji Demosu Gösterildi System Shock Remake Unreal Engine 4'e Geçiş Yaptı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

dingo egret!

2.3.2017 18:26:05

0
Force Unleashed 3 zamanı geldi artık...

Jack Rabbit Slims

2.3.2017 12:52:28

0
Battlefront'a hikaye dlcsi gelecekti güya yalan oldu değil mi? Frostbite'la güzel bir SW hikayesi oynarız umarım. https://www.youtube.com/watch?v=MGyaR2sSBkA Şu videoda gördüklerim pc toplamaya itmişti beni ama hala deneyemedim.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Star Wars Battlefront II
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız