Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

EA Motive Yeni Bir Star Wars Oyunu Üzerinde Çalışıyor [Güncelleme]

 
Güncelleme: Motive Montreal, twitter hesabı, iş ilanında bir hata olduğunu ve yeni bir Star Wars oyunu üzerinde çalışmadıklarını belirtti. Onun yerine özel bir şey üzerinde çalışıyorlar.
 
Orijinal Haber: EA Motive genel müdürü Patrick Klaus, birden fazla henüz duyurulmamış proje üzerinde çalıştıklarını açıklamıştı ve bu projelerden biri yeni bir Star Wars oyunu gibi görünüyor.
 
EA Motive'in yeni açmış olduğu iş ilanına göre stüdyo "yeni bir Star Wars aksiyon oyunu" için programcı arıyor.

EA Motive'in ilk oyunu Star Wars: Squadrons bu ayın başlarında çıkışını gerçekleştirdi ve stüdyo Star Wars markasından yoluna devam ediyor.

Electronic Arts CEO'su Andrew Wilson, bu yılın ortalarında yaptığı açıklamada, Star Wars IP'sinin finansal performansından oldukça memnun olduklarını ve daha fazla Star Wars oyunu göreceğimizi dile getirmişti.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak gamesradar Star Wars: Squadrons Electronic Arts Motive Studios PlayStation 4 Xbox One PC
Electronic Arts Hollanda'da FUT Paketlerini Kaldırmazsa Her Hafta 500 Bin Euro Ceza Yiyecek Metroid Prime 4 Geliştiricisi Retro Studios Genel Merkezini Yenilemek için 530 Bin Dolar Harcayacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Star Wars: Squadrons
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız