Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

EA, Jedi: Survivor'a erkenden erişen oyunculara çağrıda bulundu: Spoiler vermeyin!

 
 
Electronic Arts çalışanları, Star Wars Jedi: Survivor'a erken erişimi olan oyunculara resmi bir çağrıda bulundu. Bu çağrı kapsamında erken erişime sahip olan oyuncuların hikaye konusunda herhangi bir spoiler vermemeleri gerektiğini belirtti. Bu tarz spoiler içeriklerden oyuncuların etkilendikleri açıklandı.
 
Electronic Arts'tan oyunculara çağrı
 
 
 
Devam oyunu Star Wars Jedi: Survivor, 28 Nisan itibarıyla biz oyun severlere sunulacak ve resmi olarak yayınlanmadan önce birçok oyuncu oyuna erken erişim sağladı. Fiziksel olarak da satışa sunulan yapımı daha önce sipariş eden oyuncular erkenden deneyimleyebiliyor ve detayları paylaşabiliyor.
 
Çeşitli oyun detaylarının sosyal medyada paylaşılmasının ardından EA resmi olarak bir çağrıda bulunmak için kolları sıvadı ve bu kapsamda bir gönderi paylaştı. Gönderi içerisinde şu ifadeler yer alıyor:
 
"Lütfen spoiler vermeyin!  Bu hafta herkes Star Wars: Jedi Survivor'ı oynayabilecek ve biz de bunun için fazlasıyla heyecanlıyız! Bu süreçte diğer oyunculara karşı nazik olmanızı ve spoiler içeriklerden kaçınmanızı rica ediyoruz."
 
Star Wars Jedi: Survivor, 28 Nisan'da PS5, Xbox Series X/S ve PC için çıkış yapacak. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle aksiyon STAR WARS Jedi: Survivor™ Standard Edition
Horizon: Forbidden West'in devam oyunu geliyor! Strateji oyunu War Mongrels PlayStation ve Xbox konsollarına çıkış yaptı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

ulaaaa

27.4.2023 10:00:45

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri 1700tl ye oyun mu alınır. İstediği kadar spoiler çıksın ortaya. Türk oyuncuları malum ilgilendirmiyor:)
150 tl ye alıyorum. ea play pro 1 aylık alarak

BSC Misafiri

26.4.2023 09:22:14

0
1700tl ye oyun mu alınır. İstediği kadar spoiler çıksın ortaya. Türk oyuncuları malum ilgilendirmiyor:)

aykut291

25.4.2023 19:49:46

0
Çok saçma ve adaletsiz bunu isteseler engelleyebilirle.Bazı Perakende mağazalar Oyun stoklara ulaştığı an hemen müşeriye satıyor.Kutulu alan hemen oynamaya başlıyor ps Storeden satın alana ise illaki resmi çıkış tarihini beklemek zorunda kalıyor bunu engellesinler Şu anda bir arkadaşım oynamaya başlamış kutulu aldığı için ben ise Cuma gününe kadar beklemek zorundayım.Bunu engellesinler herkes Oyuna aynı anda erişsin.Firmaların bu adalaetsizliğinden hiç memnun değilim ve bunu isteseler çok rahat bir şekilde sağlarlar Cd lide alsa Cuma gününe kadar Oyunu açmamamak çok imkansız birşey değildir heralde die düşünüyorum.

BSC Misafiri

25.4.2023 18:31:50

0
Valla Spoiler yememek isteyen adam internete adını bile yazmaması lazım oyunun. Yoksa illa youtube falan önerecektir ilgili videolar..

BSC Misafiri

25.4.2023 18:13:03

0
hakkaten yani 10 15 dakikalık oynanış videoları vesaire youtube hemen doluyor bunlarla artı ignde bazen bunu yapıyor abi trailer hariç şunları yani paylaşmamaları lazım çünkü gerçekten çok tadını kaçırıyorlar

einhander

25.4.2023 17:39:23

0
erken erişimi kaldırın içiniz rahat etsin
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
STAR WARS Jedi: Survivor™ Standard Edition
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız