Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

EA, Immortals of Aveum'ın çıkış tarihini açıkladı

 
 
Yayıncı Electronic Arts ve geliştirici Ascendant Studios, sihir-büyü temalı fantastik birinci şahıs nişancı oyunu Immortals of Aveum'ın 20 Temmuz'da PlayStation 5, Xbox Series ve PC (Steam, Epic Games Store ve EA App üzerinden) için 999,99 TL'lik bir fiyatla çıkış yapacağını duyurdu.
 
Oyun şu anda ön siparişlere açık
 
 
 
Immortals of Aveum oyununu ön sipariş veren kullanıcılar kahraman Jak'ın mavi Strike büyülerine, Shatter Fury büyüsüne ve daha fazla gücü açığa çıkaracak benzersiz mavi mühür - tılsım "Purified Arclight"a sahip olabilecek. 
 
Oyunun diğer taraftan Deluxe sürümü birçok içeriği oyunculara sunacak. 1.199,99 TL'lik bu sürüm içerisinde oyuncular daha fazla becerinin ve vuruşların kilidini açabilecek. Bu sayede düşmanlara karşı daha etkili bir şekilde oynayabilecek.
 
Immortals of Aveum, Jak'ın dünyayı kurtarma serüvenini bizlere aktarıyor. Yok olmanın eşiğine gelen bir dünyayı kurtarmak büyülerimizi kullanabileceğiniz oyun hikaye odaklı, tek oyunculu, birinci şahıs bir deneyimi bizlere sunmayı hedefliyor.
 
Immortals of Aveum çıkış tarihi fragmanı 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu oyun firması pc ps4 ps5 xbox Electronic arts
Company of Heroes 3'ün konsol sürümü 30 Mayıs'ta geliyor Ubisoft+ Multi Access planı artık Xbox Series ve Xbox One için mevcut

aykut291

15.4.2023 15:32:21

0
Hiç etkilenmedim olmamış bence.Çok sıradan ve boş duruyor bence.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Electronic Arts
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız