Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

EA Games'ten Yeni Oyunlar

 
     Üçüncü çeyrek dönem mali raporlarını paylaşan EA Games, önümüzdeki mali dönemler içinde bazı oyun planları hakkında bilgiler verdi.
 
     Bu mali raporlara göre geçtiğimiz yıla damga vuran oyunlardan birisi olan ve çıkacak olan Awakening genişleme paketi ile gündemde kalmaya devam eden Dragon Age : Origins'in yeni oyunu 2011 yılı mali döneminde çıkacak.
 
     Raporlarda asıl dikkat çeken nokta ise Epic Games imzasını taşıyacağı söylenen bir Shooter oyunu. Bu oyunun da 2011 döneminde piyasaya çıkacağı ve PC ile birlikte konsollara da geleceği belirtilmiş. Eğer bu raporları baz alacak olur ise Unreal Engine motoru ve Gears of War serisinin yaratıcıları olan Epic Games'ten yeni bir oyunun duyurusu ile ilerleyen dönemlerde karşılaşabiliriz.
 
     Bioware'ın merakla beklenen bir diğer projesi Star Wars Old Republic'in de 2011 yılı mali döneminde karşımıza çıkacağı belirtildi.
 
     Bu iki önemli yapım dışında mali rporlarda "Konsollar için indirilebilir bir aksiyon oyunu", "Dövüş oyunu", "Yeni bir Spore oyunu" ve "İki Need for Speed oyunu" ibareleri de oldukça dikkat çekiyor.
 
     Yeni oyun duyuruları dışında bazı oyunların satış rakamlarını da paylaşan EA Games Left 4 Dead 2 ve Dragon Age : Origins'in 3 milyonluk satış rakamını geride bıraktığını açıkladı. Geçtiğimiz sonbahar aylarında karşımıza çıkan Left 4 Dead 2'nin 2.9 milyonu geçtiği söylenirken Aralık ayında 2.7 milyon sattığı belirtilen Dragon Age : Origins satışlarının 3.2 milyonu bulduğu açıklandı.
 
     Dragon Age'in satış rakamları ve gösterilen ilgiden memnun olduklarını belirten Bioware başkanı Ray Muzyka "Takımımız fanlarımız için Ferelden'e daha kaliteli görev ve içerik sağlayacaktır." dedi.
 
     Anlaşılan oyun sektörünün en büyüklerinden biri olan EA Games için 2010 ve 2011 yılı oldukça yoğun bir şekilde geçecek.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak dargon age: origins dragon age bioware rpg Epic Games
The Sims 3 Konsol Yolunda Red Dead Redemption'un Kapak Tasarımı

Mertcan.

9.2.2010 17:26:40

0
Çok güzel oyunlar geliyor gerçekten her birini oynamaya vakit yok doyamıyoruz hiçbirine :D
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dragon Age : Origins
+ TAKİBE
AL
10 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız