Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

EA Games'in MMO Türündeki Harry Potter Oyununu iptal Ettiği Bildirildi

 
 
İddia edilene göre EA, Harry Potter serisine dayanan çok oyunculu bir çevrimiçi oyun üzerinde çalışıyordu. Original Gamer Life'ın CMO'su Kim Salzer'in bildirdiğine göre EA, MMO türünde bir Harry Potter oyunu geliştiriyordu. Ancak EA, bunun tutmayacağını düşünerek iptal etmeye karar verdi.
 
Salzer'in iddia ettiği gibi EA, franchise'ın uzun ömürlü olduğunu düşünmüyordu. Bu nedenle oyunu, beta aşamasında olmasına rağmen iptal etmeye karar verdi. 
 
Salzer, geliştirme ekibinin birçok araştırma yaptığını ve EA oyunu iptal ettiğinde, bir beta sürümünün olduğunu belirtti. Bu Harry Potter oyunu çevrimdışı ve çevrimiçi bir deneyimin birleşimi şeklinde olacaktı.
 
 
 
Öte yandan Warner Bros şu anda Harry Potter serisine dayalı yeni bir oyun üzerinde çalışıyor. Hogwarts Legacy adlı bu yapımda oyuncular, 1800'lü yıllarda Hogwarts'ta geçen yeni bir hikayeyi deneyimleyecek. Warner Bros, Hogwarts Legacy'yi 2022 yılında piyasaya sürmeyi planlıyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming EA harry potter
PlayStation Plus Ocak Ayı Ücretsiz Oyunları Sızdırıldı Ubisoft, NFT'leri Keşfetmeye Devam Edeceğini Bildirdi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız