Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

EA, Battlefield Evrenini Genişletiyor: Ridgeline Games Stüdyosunu Kurdu

 
 
Electronic Arts, Kirkland / Washington'da bulunan ve Halo serisinin ortak yaratıcısı Marcus Lehto tarafından yönetilen Ridgeline Games adlı yeni bir stüdyoyu kurduğunu duyurdu. Yeni stüdyo Battlefield evrenini hikaye anlamında genişletmeye odaklanacak. Yeni ekip oyun endüstrisinin tecrübeli isimlerinden oluşuyor.
 
Ridgeline Games oyun direktörü ve başkanı Marcus Lehto şunları söyledi: “DICE ve Ripple Effect ile işbirliği yaptığımız için çok memnunum. Battlefield serisindeki hikaye ve karakter geliştirme konusunda da fırsat yakaladığımız için büyük onur duyuyorum. Bu sorumluluğa liderlik ettiğim için de ayrıca mutluyum."
 
Respawn Entertainment kurucusu ve Battlefield franchise başkanı Vince Zampella ise şunları söyledi: “Yeni yetenekler ile yeni bakış açıları getiriyor ve franchise'ın geleceğine yatırım yapmaya devam ediyoruz. Marcus ve Ridgeline Games'teki ekip, Battlefield evrenini geliştirmek için hazır durumda.” 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu oyun firması pc ps4 ps5 xbox Electronic arts
The Witcher 3'ün Yeni Nesil Konsol Sürümünün Yakında Geleceği Belirtildi Evil West için 13 Dakikalık Yeni Bir Oynanış Videosu Yayınlandı

BSC Misafiri

9.9.2022 10:05:03

0
zampella dedik hikayeli oyun yapar dedik sen bizi aleme madara ettin. yap şovunu artık reis bekliyoruz
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Electronic Arts
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız