Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

EA Açık Dünya Star Wars Oyunu Üzerinde Çalışıyor

 
   Geçtiğimiz günlerde açılan bir iş ilanına göre, Electronic Arts online unsurlar içerecek bir açık dünya Star Wars oyunu geliştiriyor. İş ilanında Vancouver stüdyosu için Star Wars açık dünya projesi için online özellikler üzerinde çalışmak üzere mühendis arandığı yazıyor.
 
   İş ilanı oyun hakkında başka bir detay vermiyor ancak Visceral Games'in kapatılmadan önce çalıştığı proje ile ilişkili olabilir. Hatırlayacağınız üzere, Dead Space serisinin geliştiricisi Visceral Games hikaye tabanlı, çizgisel Star Wars macera oyunu üzerinde çalışıyordu ve Electronic Arts oyunun konseptini değiştireceklerini söyleyerek stüdyoyu kapatmış ve yapımı Vancouver stüdyosuna taşıyacaklarını açıklamıştı.
 
   Ek olarak, Titanfall geliştiricisi Respawn Entertainment da Star Wars evreninde geçecek üçüncü şahıs aksiyon macera oyunu üzerinde çalışıyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PC Gamer Star Wars Battlefront II EA DICE FPS
Hellblade: Senua’s Sacrifice 11 Nisan'da Xbox One'a Geliyor Far Cry 5'i 10 Dakikada Bitirmek Mümkün
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

İdrak İstimlak

27.3.2018 11:38:41

0
İçimiz dışımız açık dünya oldu. Ne merak ediyorum, ne de bekliyorum.

The_Rahip

27.3.2018 10:42:55

0
EA yıllardır Star Wars gibi bir efsaneyi harcıyor. Dead Space'dede aynısını yaptılar. Fifa serisi bile yakında sadece Ultimate Team üzerine kurulu olarak çıkarsa kimse şaşırmasın. EA için tek kişilik senaryolu oyunlar öleli çok oluyor.

Sean john

26.3.2018 20:36:33

+1
Efsane derecede single player oyun yapabilirler rpg tarzı ama yapmıyorlar düşüne biliyomusun farklı gezegenlere gidip bounty hunter olduğunu jedi sith avladığını ya da bunlarda oynayıp bir olay örgüsü olduğunu. Witcher firması yapsa mesela efsane olur

Redunay

26.3.2018 08:25:36

+1
Açık dünyanız batsın

2K

26.3.2018 02:07:30

0
Single odaklı ilerlemeli bir Star Wars ne yazık ki gelmeyecek. Visceral Games'ın üzerinde çalıştığı Star Wars oyununun başında Amy Hennig vardı. Kendisi Naught Dog'da çalışıyordu ve önceden yaptığı işler ortada. Firma kapandıktan sonra EA göz boyamak için işte Dead Space az satıyor gibi bir açıklama yaptı fakat Dead Space'in son oyunu 2013'de çıktı, şimdi mi aklınıza geldi çok satmadığı. Zaten işten atılanların daha sonra açıkladıklarına göre EA'ye oyunu gösterdikleri zaman EA yetkilileri bu bize nasıl para kazandıracak şeklinde bir soru sormuş. Yani microtransaction sistemi istemişler. Fakatk Single oyunlarda microtransaction'lar pek tutulmadığı, oyuncular zaten oynayarak açtığı ve fazla tepki aldıkları için koymamışlar. Zaten sadece hikaye odaklı olduğu için geliştirici ekipte istememiş. EA'de biz Fifa Ultimate Team'den tonla para kazanıyoruz bu oyunu niye destekleyelim diyerek, projeyi iptal edip, stüdyoyu kapatmışlar. Kısacası Star Wars lisansları EA'in elinde olduğu sürece Single odaklı bir oyun gelmeyecek. Battlefront 2'de çok tepki aldıkları için Disney, EA'den alabiriz demişti ama sanırım kısa süre için microtransaction'ları kaldırınca oyuncularda unuttu zaten.

jedi39

26.3.2018 00:08:39

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Şöyle GOW gibi ilerlemeli bir Star Wars yapsalar efsane olurdu. Kylo Ren EA'in yapamadıgını Kratos yaptı silahı kendine çekip ortalığı dağıtıyor :D

Tutankhamun66

25.3.2018 23:53:13

0
Bir halt olmaz artık sw serisinden boşuna milyon dolarları gömmesinler.

BSC Misafiri

25.3.2018 23:51:00

0
Ea bu nesilin başından beri star wars oyunları yapıyoruz deyip duruyor, ama sadece battlefront 1 ve 2 yi gördük etrafta, cidden komik...

BSC Misafiri

25.3.2018 23:50:58

+4
Şöyle GOW gibi ilerlemeli bir Star Wars yapsalar efsane olurdu. Kylo Ren EA'in yapamadıgını Kratos yaptı silahı kendine çekip ortalığı dağıtıyor :D
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Star Wars Battlefront II
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız