Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

E3 2021 Nintendo Direct Sunumunda Tanıtılan Tüm Oyunlar

 
 
Duyurular arasında 19 yıl aradan sonra kelle avcısı Samus Aran'ın yeni bir hikayesi olan ilk 2D Metroid oyunu Metroid Dread; Mario Party Superstars, Mario Party serisinde Nintendo 64 döneminden klasik tahtalar ve serinin her yerinden bir mini oyun koleksiyonu içeren yeni bir oyun içeriyor; Advance Wars 1+2: Re-Boot Camp: Sıfırdan yeniden oluşturulmuş ilk iki Advance Wars oyununu içeriyor; WarioWare: Get It Together!, çılgın (ve esprili) WarioWare serisinin en yeni oyunu; ve Game & Watch sistemlerinden ilham alan ve Legend of Zelda serisindeki en eski üç oyunu içeren Game & Watch: The Legend of Zelda bulunuyor.
 
Ayrıca, Super Smash Bros. Ultimate Fighters Pass Vol.2'deki bir sonraki DLC savaşçısı. 2*, TEKKEN serisinden Kazuya Mishima olarak ortaya çıktı. The Legend of Zelda: Breath of the Wild'ın devamı için yeni bir teaser'ın ilk gösterimi de Nintendo Direct sunumu sırasında yapıldı ve Hyrule krallığının üzerinde yeni bir dünya ve oynanışı gösterdi.
 
Geliştirici ve yayıncı ortaklarının heyecan verici oyunlarından oluşan bir liste de yer aldı: Ubisoft'tan Mario + Rabbids Sparks of Hope, hit oyun Mario + Rabbids Kingdom Battle'ın devamı; Atlus tarafından geliştirilen ve Nintendo tarafından Avrupa'da yayınlanan, beğeni toplayan Shin Megami Tensei rol yapma serisinin bir sonraki girişi olan Shin Megami Tensei V; ve SQUARE ENIX'in Life is Strange serisindeki en son oyunu Life is Strange: True Colors dahil üç oyun. 

 
Nintendo Direct duyuruları hakkında daha fazla bilgi edinmek için aşağıya göz atın:
 
Metroid Dread: 9 yıldır yeni bir hikayeye sahip ilk 2D Metroid oyunu bu yıl Nintendo Switch'e geliyor. Metroid Dread, 2002'deki Metroid Fusion'ın doğrudan devamı niteliğindedir ve orijinal Metroid for NES ile başlayan ödül avcısı Samus ve Metroids'in garip, birbirine bağlı kaderlerine odaklanan beş bölümlük destanı tamamlar. Bu oyunda, Samus gizemli uzak bir gezegene tek başına gidiyor ve tehlikeli yeni bir mekanik tehdit tarafından avlanıyor: E.M.M.I. robotlar. Oyuncular, yetenekler kazanarak, klasik Metroid oyununda yeni yerler ve gizli yükseltmeler bulmak için daha önce ziyaret ettikleri alanlara geri dönebilirler. Genişleyen haritayı keşfedin, E.M.M.I. robotlar ve Metroid Dread 8 Ekim'de Nintendo Switch için çıktığında gezegeni saran korkunun üstesinden gelin. Ön siparişler artık Nintendo eShop'ta mevcut.
 
The sequel to The Legend of Zelda: Breath of the Wild: Yaklaşan Nintendo Switch oyunu için yeni bir teaser oynanışın yanı sıra Hyrule krallığının üzerinde devasa yeni bir dünyayı gösterdi. The Legend of Zelda: Breath of the Wild'ın devamı, 2022'de Nintendo Switch için çıkış yapmayı hedefliyor. Oyun hakkında daha fazla bilgi gelecekte açıklanacak.
 
Kazuya Mishima Dövüşe Katılıyor!: TEKKEN dövüş oyunu serisinden Kazuya Mishima, Fighters Pass Vol. 2*ye katılıyor, ayrıca ARMS'dan Min Min, Minecraft'tan Steve & Alex, FINAL FANTASY VII'den Sephiroth ve Xenoblade Chronicles 2'den Pyra/Mythra'nın yanı sıra henüz duyurulmamış son bir dövüşçü de var. Kesin çıkış tarihi de dahil olmak üzere Kazuya hakkında daha fazla bilgi, 28 Haziran'da Masahiro Sakurai'nin ev sahipliğinde özel bir video sunumunda açıklanacak
 
WarioWare: Get It Together!: WarioWare: Get It Together!'da Wario veya arkadaşları olarak çok çeşitli hızlı mikro oyunları oynayın. Her karakterin, her bir mikro oyunun üstesinden gelme şeklinizi değiştiren farklı bir yeteneği vardır. Seride ilk kez, iki oyuncu iki Joy-Con kontrol cihazını paylaşarak veya ek bir konsol ve oyunla kablosuz oyun kullanarak aynı ekranda mikro oyunları birlikte oynayabilir. Garip, vahşi ve kaçık WarioWare: Get It Together!10 Eylül'de Nintendo Switch için çıkıyor. Nintendo eShop'ta ön siparişler bugün başlıyor.
 
Mario + Rabbids Sparks of Hope: Mario ve arkadaşları, galaksiye düzeni geri getirmek için bir kez daha Rabbids ile bir araya geldi! Gizemli bir kötülüğün evreni kaosa sürüklemesini engellerken, ilginç sakinlerle ve hatta daha ilginç sırlarla dolu gezegenleri keşfedin. Mario + Rabbids Sparks of Hope, 2022'de Nintendo Switch için çıkacak. Orijinal Mario + Rabbids Kingdom Battle'ı denemek isteyen oyuncular için, 27 Haziran'a kadar Nintendo Switch'te Nintendo eShop'ta şu anda %75 indirim var.
 
Shin Megami Tensei V: Beğenilen Shin Megami Tensei RPG serisinin en son girişinde, düşmanınızın zayıf noktalarını bulmak için komuta tabanlı bir sistem kullanarak iblis istilasına uğramış bir çorak arazide savaşmak için yeni güçlerini kullanması gereken bir lise öğrencisi olarak oynayın. İblisler zorlu rakipler olsa da, bazıları değerli müttefikler olabilir ve ölmekte olan bir dünyada sizinle birlikte savaşmak için müzakereler yoluyla işe alınabilir. Kaderin nasıl ortaya çıkacak? Nintendo tarafından Avrupa'da yayınlanan Shin Megami Tensei V'nin 12 Kasım'da Nintendo Switch için özel olarak ne zaman piyasaya çıkacağını öğrenin.
 
Advance Wars 1+2: Re-Boot Camp: Orange Star Army için taktik danışman olarak stratejik, sıra tabanlı savaşta bir orduya komuta edin. Kara, hava ve deniz birimlerini savaş alanında hareket ettirirken ve savaşın gidişatını değiştirmek için güçlü CO yeteneklerini açığa çıkarırken uzmanlığınıza ihtiyaç vardır. Zaferi güvence altına almak ve barışı korumak için düşman mangalarını alt edin ve kasabaları ve üsleri ele geçirin. Advance Wars ve Advance Wars 2: Black Hole Rising olaylarını kapsayan iki savaşta birimleri yönetirken oyunun kurallarını değiştiren araziye ve hava durumuna dikkat edin. Advance Wars 1+2: Re-Boot Camp, 3 Aralık'ta Nintendo Switch için çıkıyor. Nintendo eShop'ta ön siparişler bugün başlıyor..
 
Game & Watch: The Legend of Zelda: Retro esintili bu yeni Game & Watch sistemi, Legend of Zelda serisindeki üç klasik oyunu içeriyor – The Legend of Zelda, Zelda II: The Adventure of Link ve The Legend of Zelda: Link's Awakening – ayrıca oynanabilir bir karakter olarak Link'in başrolde olduğu Game & Watch klasik Vermin'in özel bir versiyonu. The Legend of Zelda'ya dayalı oynanabilir bir dijital saat ve Zelda II: The Adventure of Link temalı oynanabilir bir zamanlayıcı da dahildir. Game & Watch: The Legend of Zelda 12 Kasım'da çıkıyor.
 
Mario Party Superstars: Mario Party tahtaları ve mini oyunlarından oluşan bir süperstar koleksiyonunun zamanı geldi! Mario Party Superstars, Nintendo 64 döneminden beş klasik tahtaya ve Mario Party serisinden 100 mini oyun koleksiyonuna sahiptir ve tüm oyun modları çevrimiçi olarak oynanabilir!** Mario Party Superstars, Nintendo Switch için 29 Ekim'de çıkıyor. Nintendo eShop'ta ön siparişler bugün başlıyor.
 
MONSTER HUNTER STORIES 2: Wings of Ruin: RPG macerası MONSTER HUNTER STORIES 2: Wings of Ruin'de canavar arkadaşlarınızla birlikte hayatınızın yolculuğuna hazır olun. Sıra tabanlı savaşta savaşırken çeşitli manzaraları keşfedin, materyaller toplayın ve yolculuğunuz için eşyalar üretin. Ekstra canavar gücüne mi ihtiyacınız var? Ortak çok oyunculu görevler ve savaşlar için arkadaşlarınızla katılın. 25 Haziran'dan itibaren ücretsiz demoyu oynayın ve 9 Temmuz'da Nintendo Switch için piyasaya çıktığında veri kaydetme verilerini tam oyuna aktarın.
 
Life is Strange: True Colors: Life is Strange: True Colors, başkalarının güçlü duygularını özümseme ve manipüle etme konusunda doğaüstü bir yeteneğe sahip genç bir kadın olan Alex'in hikayesini anlatıyor. 10 Eylül'de Nintendo Switch için çıktığında oyunun sürükleyici hikayesini ve zorlu ahlaki seçimlerini deneyimleyin.
 
Life is Strange Remastered Collection: Ödüllü Life is Strange'i ve onun prequeli Life is Strange: Before the Storm'u yeniden düzenlenmiş görseller ve animasyonla deneyimleyin. Sürükleyici anlatıları ve unutulmaz karakterleri olan iki oyun, Life is Strange Remastered Collection bu yıl piyasaya çıktığında ilk kez bir derlemenin parçası olarak Nintendo Switch'e geliyor.
 
Super Monkey Ball Banana Mania: Sevgiyle yeniden oluşturulmuş 300'den fazla seviye ve labirent, 12 eğlenceli mini oyun ve keyifli bir karakter kadrosu, ikonik orijinal üç Super Monkey Ball oyununun bu yeniden düzenlemesinde Super Monkey Ball'un harika dünyalarına geri dönüyor – sevilen serinin 20. yıl dönümü ile mükemmel bir şekilde zamanlanıyor. Super Monkey Ball Banana Mania, 5 Ekim'de Nintendo Switch için çıkıyor.
 
Danganronpa S: Ultimate Summer Camp: Danganronpa serisinden hayranların en sevdiği karakterler yeni oyun Danganronpa S: Ultimate Summer Camp'te yaza hazır. Jabberwock Adası'nı keşfedin ve Dangan karakterlerinizi geliştirin, savaşta para toplayın ve ekipmanınızı yükseltin, ardından düşmanları alt edin ve bir sonraki adaya geçin. Danganronpa S: Ultimate Summer Camp bu yıl içinde başladığında tropik tesisi keşfedin.
 
Danganronpa Decadence: Danganronpa serisindeki üç klasik oyun da Nintendo Switch'e geliyor. Fiziksel koleksiyon, en yeni oyun Danganronpa S: Ultimate Summer Camp'e ek olarak Danganronpa: Trigger Happy Havoc Anniversary Edition, Danganronpa 2: Goodbye Despair Anniversary Edition ve Danganronpa V3: Killing Harmony Anniversary Edition'dan oluşuyor. Görsel roman koleksiyonunu oynayın veya Nintendo eShop'ta oyunlardan herhangi birini ayrı olarak satın alın. Danganronpa Decadence bu yıl Nintendo Switch için çıkıyor.
 
Hyrule Warriors: Age of Calamity Expansion Pass: Hyrule Warriors: Age of Calamity Expansion Pass** i 19,99 € karşılığında satın alan oyuncular, çıktıkları anda iki DLC dalgası alacaklar: Wave 1: Pulse of the Ancients 18 Haziran'da ve Wave 2: Guardian of Remembrance Kasım ayının sonuna kadar. Pulse of the Ancients, eklenen silah türleri, zorlu düşmanlar ve yeni oynanabilir Battle-Tested Guardian dahil genişletilmiş bir kadro sunuyor. Guardian of the Remembrance, yeni karakter skeçleri, eklenen aşamalar, genişletilmiş bir kadro ve mevcut karakterler için yeni savaş becerileri getirecek.
 
Mario Golf: Super Rush: Mario Golf: Super Rush 25 Haziran'da lansmanından sonra, Mushroom Kingdom ile aşılanmış golf oyunundan daha çok şey geliyor. Ek sahalar ve oynanabilir karakterler içeren oyuna ücretsiz güncellemeler gelecekte yayınlanacak. Golf sahası neredeyse açık! Oyun için ön siparişler artık Nintendo eShop'ta mevcut.
The Legend of Zelda: Skyward Sword HD: 16 Temmuz'da The Legend of Zelda: Skyward Sword HD, Nintendo Switch için çıkıyor ve sizi HD grafikler ve yeni kontrol seçenekleriyle Link'in uçsuz bucaksız macerasına kaptırıyor. Ayrı satılan, yeni bir Zelda & Loftwing amiibo figürünün yanı sıra Master Sword ve Hylian Shield'dan sonra temalı bir Joy-Con kontrol cihazı seti de aynı gün piyasaya çıkıyor..
 
Tony Hawk’s Pro Skater 1 + 2: HD kalitesinde tamamen yenilenmiş iki ikonik kaykay oyunu için hız kazanın! Efsanevi Tony Hawk ve yeni ve geri dönen profesyonellerden oluşan bir kadro geliyor. Tüm orijinal oyun modlarıyla hareket halindeyken seanslarınızı yapın ve diğer patencilere karşı numaralarınızı göstermek için yerel veya çevrimiçi** rekabet edin. Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2, 25 Haziran'da Nintendo Switch için çıkıyor. Ön siparişler artık Nintendo eShop'ta mevcut.
 
Just Dance 2022: En yeni Just Dance oyununda yerinizi almaya hazırlanın! Hit serideki bu yeni oyun, Ciara'dan “Level Up”, Imagine Dragons'tan “Believer”, Beyoncé'den “Run the World (Girls)” ve daha pek çok popüler parçayı içeriyor. Just Dance Unlimited abonelik hizmeti ile 700'den fazla şarkıyla dans edin. Oyuna bir ay ücretsiz dahildir. Just Dance 2022, 4 Kasım'da Nintendo Switch için çıkıyor.
 
Marvel’s Guardians of the Galaxy: Cloud Version: Marvel'den Galaksinin Koruyucuları'nın bu yeni versiyonunda evrende vahşi bir yolculuk için Star-Lord'un jet botlarını çalıştırın. Öngörülemeyen Muhafızlar yanınızdayken, hem orijinal hem de tanınmış Marvel karakterlerinin evrenin kaderi için bir mücadeleye kapıldığı bir maceradan diğerine hızla ilerleyin. Marvel's Guardians of the Galaxy: Cloud Version, 26 Ekim'de Nintendo Switch için çıkıyor.
 
Two Point Campus: Two Point County'nin eğlenceli, çekici ve ilginç dünyasına geri dönün! Bu yönetim simülasyonunda, kendi üniversitenizi istediğiniz gibi kurup yöneteceksiniz. Okulu size ait kılmak ve eğitim imparatorluğunuzu bir sonraki seviyeye taşımak için birçok yaratıcı araç hizmetinizdedir. Two Point Campus gelecek yıl Nintendo Switch için çıkıyor..
 
Worms Rumble: Bu gerçek zamanlı, arena tabanlı nişancı oyununda, 32 oyunculu çapraz platform savaşında omurgasız rakiplerinizi ezeceksiniz**. Sıralamada ilerlemek için Günlük Mücadelelerde, Savaş Modlarında ve mevsimlik etkinliklerde oynayın. Yeni bir harita olan Spaceport Showdown'da savaşın ve oyun çıktıktan sonra iki hafta boyunca geçerli olacak ücretsiz Nintendo Switch'e özel Patchwork Bear kıyafetine sahip olun. Worms Rumble için ön siparişler, oyun 23 Haziran'da Nintendo Switch'e geçmeden önce bugün Nintendo eShop'ta %25 indirimle başlıyor.
 
Project Zero: Maiden of Black Water: Bu korku macera oyununda Camera Obscura'yı kullanarak hayaletleri dışarı atacak ve eterik ama ölümcül Mt Hikami'yi çevreleyen gizemleri keşfedeceksiniz.Tüyler ürpertici hikaye, oyunu farklı perspektiflerden deneyimlemenize izin veren çeşitli kahramanlara sahiptir. Oyunun bu versiyonunda yeni kostümler de yer alıyor. Project Zero: Maiden of Black Water bu yıl Nintendo Switch için çıkıyor.
 
Cruis’n Blast: Cruis'n Blast atari oyunu Nintendo Switch'te hız kazanıyor. Yaklaşık 30 üst düzey pistte yolunuzu açın. En fazla dört oyuncu birlikte yarışabilir, bu yüzden favori aracınızı seçin ve yola çıkın. Lisanslı süper arabalardan Monster Truck, Tank ve hatta aralarından seçim yapabileceğiniz bir Unicorn'a kadar 23 araç var. Cruis'n Blast, bu sonbaharda Nintendo Switch'e özel bir konsol olarak çıkıyor.
 
DOOM Eternal DLC: DOOM Eternal, The Ancient Gods – Part One'ın ilk hikaye genişlemesinde cehennemi yerle bir edin. İblislerin istila ettiği harabelerde ve yağmurla kaplı arazide Cehennem'in en yeni tehditlerini ortadan kaldırırken daha derin ve daha zorlu mücadele sizi bekliyor.
 
DRAGON BALL Z: KAKAROT + A NEW POWER AWAKENS SET: Bu aksiyon-RPG'de Goku ve diğer Z Fighter'ların hikayesini yeniden yaşayın. Dört efsaneyi oynayın ve ikonik düşmanlarla yüzleşin. Keşfetmek için dünya sizin: Sakinlere yardım edin, malzemeleri toplayın ve yeni beceriler kazanmak için eğitin. Boss Battle Bölümleri “A New Power Awakens Part 1 ve 2” de dahildir. DRAGON BALL Z: KAKAROT + A NEW POWER AWAKENS SET 24 Eylül'de Nintendo Switch için çıkıyor.
 
Strange Brigade: Bu üçüncü şahıs macerasında, bubi tuzağına düşmüş harabelerde tehlikeli bulmacaları çözerken mumyalanmış canavarlardan oluşan bir orduyu yok edin. Yerel kablosuz işbirliği ve çevrimiçi oyunda tek başınıza gidin veya diğer cesur maceracılarla takım kurun**. Strange Brigade, sunumdan kısa bir süre sonra Nintendo Switch için çıkıyor.
 
Astria Ascending: Fantastik Orcanon krallığı sizi bekliyor! Bu tamamen elle boyanmış dünyayı keşfederken, bir Demi tanrı ekibini özelleştirecek ve büyüleyici, sıra tabanlı dövüşte yıkıcı saldırılar gerçekleştireceksiniz. Astria Ascending, 30 Eylül'de Nintendo Switch için çıkıyor.
 
15 Haziran 2021 – Nintendo, yaklaşık 40 dakikalık E3 2021 Nintendo Direct video sunumu sırasında, Nintendo Switch'e gelen çok çeşitli yeni oyunların altını çizdi. Nintendo Direct | E3 2021 sunumunu izlemek için, Nintendo of Europe'un E3 2021 web sitesini ziyaret edebilirsiniz. 
 
basın bülteni 

Bu haberin bağlantısı
URL
nintendo
No Man's Sky Güncellemesi 3.53 Yama Notları Capcom E3 2021 Sunumunda Monster Hunter, Resident Evil, Ace Attorney ve Capcom Esports Öne Çıktı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız