Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dying Light 2'nin ilk Büyük DLC'sinin Gladyatör Temalı Olacağı Bildirildi

 
 
Yakın tarihte Dying Light 2 içerisinde yapılan veri madenciliği aracılığıyla oyunun ilk büyük genişletmesinin (DLC - Ek paket) hakkında birçok bilgi ortaya çıktı. YouTube kullanıcısı 'Bub' tarafından yayınlanan içerikler arasında, yeni bir konum, bitmemiş diyaloglar ve çeşitli sinematikler yer alıyor.
 
Ortaya çıkan bilgiler arasında, gladyatör temasını yansıtan birkaç yeni NPC de yer alıyor. Bu durum diyaloglara da yansıyor ve bu da gladyatör temasının bu paketin ana teması olacağını gösteriyor.
 
DLC'nin bir kısmı büyük bir opera binasında geçiyor. Birkaç kat ve bir bodrum hapishanesi de dahil olmak üzere bu yerin dokusuz bir sürümü de ortaya çıkıyor. Yeni genişletme ile beraber yeni hareketlerin de gelebileceği öne sürülüyor.
 
DLC'nin gerçek boyutu şu an bilinmiyor ancak şimdiye kadar ortaya çıkarılan bilgilere göre bu pakette 2000 diyalog parçası, iki farklı son ve daha fazlası yer alıyor. Bu da DLC'nin sıradan bir paket olmadığını gösteriyor.
 
Yayınlanan video
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamesradar hayatta kalma macera korku zombi techland square enix rpg
Final Fantasy VII Remake Sahipleri, PS Plus'ta Intergrade İçeriğine Erişemiyor Twitter’da 2022'nin İlk 6 Ayında Rekor Kırıldı: Oyunlar Hakkında 1,5 Milyar Tweet Atıldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dying Light 2: Stay Human ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız