Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dying Light 2 Yazarı Chris Avellone Cinsel İstismar ve Tacizle Suçlanıyor

 
Ünlü video oyun yazarı Chris Avellone cinsel istismar ve cinsel tacizle suçlanıyor.
 
Birden fazla kadın geliştirici, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamalarda, geçtiğimiz yıllarda düzenlenen bazı etkinliklerde Chris Avellone'un kendilerine ve çevresindekilere cinsel istismar ve cinsel tacizde bulunduğunu iddia etti. Bunları kendisinden yaşça çok küçük kızlara yaptığı da suçlamalar arasında.
 
Bunun üzerine Dying Light 2 geliştiricisi Techland bu tür davranışlara toleransı olmadıklarını belirterek Chris Avellone ile çalışmalarını sonlandırdığını açıkladı.
 
Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 yayıncısı Paradox Interactive de Chris Avellone'un çalışmalarını oyundan kaldıracaklarını duyurdu. Zaten oyuna çok az dahil olmuş. The Waylanders geliştiricisi Gato Studio da Chris Avellone'u projeden aldıklarını duyurdu. 
 
Chris Avellone bu oyunların dışında daha önce Star Wars: Knights of the Old Republic II - The Sith Lords, Neverwinter Nights 2, Alpha Protocol, Fallout: New Vegas, Pillars of Eternity, Torment: Tides of Numenera, Prey, Divinity: Original Sin II, Into the Breach, Pathfinder: Kingmaker ve Star Wars Jedi: Fallen Order gibi önemli oyunlarda yazarlık yaptı.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamasutra Dying Light 2 Techland
Ghost of Tsushima'nın Yapımı Tamamlandı Microsoft Mixer'ı Kapatıyor ve Facebook Gaming ile Ortaklığa Gidiyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Boone

23.6.2020 14:21:47

0
Sadece bir söylenti mi yoksa ciddi kanıtların ışığında mı bu eylemler gerçekleşti merak konusu. Bu adam bayıla bayıla oynadığım birçok oyunun başarılı olmasını sağlayan dokunuşları yapan biri. Eğer suçlamalar gerçekse çok yazık etmiş kendisine ve ismine...

Hudson51

23.6.2020 13:22:38

0
Doğruluğu ne orandadır bilemem ama bu adamın ismi çok fazla yapım aşamasında ki oyunda kullanıldı. Pek çoğunun şimdilik sesi çıkmıyor ama onlarda yakında siler.

Frost05

23.6.2020 08:59:33

0
Masumiyet karinesinin ne kadar önemi olduğu daha çok anlaşılıyor böyle durumlarda.

HIGHER

22.6.2020 22:53:33

0
Para koparmak istemişler, madem öyle anında neden şikayet etmemişler?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dying Light 2
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız