Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dying Light 2: Stay Human için Sinematik Fragman Yayınlandı

 
 
Techland, Dying Light 2: Stay Human için sinematik bir fragman yayınladı.
 
Virüs kazandı ve medeniyet Karanlık Çağ'a geri döndü. İnsanlığın son yerleşkelerinden biri olan Şehir, yıkılmanın eşiğinde. Hayatta kalmak için çevikliğini ve dövüş yeteneklerini kullan ve dünyayı yeniden şekillendir. Seçimlerin herkesin kaderini belirleyecek. 
 
Açık dünya

Karanlık yeni bir çağın içinde kaybolan bir şehrin akışına katıl. Çeşitli seviyeleri ve mekânları keşfederken farklı yolları ve gizli geçitleri açığa çıkar.

Vahşi çatışma

En vahşi karşılaşmalarda bile ağır basmak için parkur becerilerinden faydalan. Pratik zekân, tuzaklar ve yaratıcı silahlar en yakın arkadaşların olacak.

Gece-Gündüz döngüsü

Marazlıların saklandığı karanlık yerlere girmek için geceyi bekle. Güneş ışığı onları uzak tutuyor ancak Güneş batar batmaz yaratıklar ava çıkıp inlerini keşfetmeye açık bırakıyor.

Seçimler ve sonuçları

Eylemlerinle Şehir'in kaderini şekillendir ve değişimini gözlemle. Büyüyen bir kargaşa içinde seçim yaparak güç dengelerini belirle ve kendi deneyimini oluştur.

2-4 oyunculu oynanış

En fazla dört kişiyle iş birliğine dayalı şekilde oyna. Kendi oyununu kur veya diğer oyunculara katıl ve verdikleri kararlarla nasıl farklı sonuçlar aldıklarına bak.
 
Dying Light 2: Stay Human, 4 Şubat 2022'de PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC (Steam ve Epic Games Store üzerinden) için çıkış yapacak. Switch sürümü yalnızca bulut versiyonunda mevcut olacak.
 
Steam sayfası
 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu hayatta kalma macera korku zombi techland square enix rpg
Call of Juarez: Gunslinger Steam'de Ücretsiz VALORANT Champions Berlin'de Çeyrek Final Karşılaşmaları Tamamlandı!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Hudson51

11.12.2021 12:18:43

0
İnsanlar fark etti mi bilmyorum ama bu fragmanda Dead Island'ın o efsane fragmanına çok güzel selam çakmışlar

Tiny Titan

11.12.2021 01:12:38

+1
quote:

Orjinalden alıntı: keremec Dh ve bsc mi kaldı? Fanboylar bile laf atmak için haberlere girmiyor artık. Oyun haberlerini takip etmek için r/Games, r/GamingLeaksAndRumours ve Resetera yı takip edebilirsiniz.
Haklısınız hocam benimkisi alışkanlık işte. İnsan 10 seneye yakındır takip ettiği sitenin bu hale düşmesine üzülüyor ama yapacak bir şey yok. Verdiğiniz kaynaklar için ayrıca teşekkürler.

keremec

10.12.2021 23:50:33

+4
Dh ve bsc mi kaldı? Fanboylar bile laf atmak için haberlere girmiyor artık. Oyun haberlerini takip etmek için r/Games, r/GamingLeaksAndRumours ve Resetera yı takip edebilirsiniz.

Tiny Titan

10.12.2021 23:10:34

+11
Yani yazmayım diyorum ama olmuyor. Dün yılın oyunu belli oldu hala haber girilmedi, bir sürü oyun duyuruldu çoğu hala haber yapılmadı. Eskiden bscyi içerik yapmıyor sadece çeviri haber yapıyor diye eleştirirdik geldiğimiz noktada çeviri haber yapmayı dahi bıraktınız. PES!!!!!

Sarohan

10.12.2021 21:38:18

+2
Fena geliyor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dying Light 2: Stay Human ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız