Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dying Light 2 Hikaye Açısından İlk Oyunla Bağlantılı Olmayacak

 
   Dying Light 2'nin Microsoft E3 2018 basın konferansında resmi olarak duyurulmasından sonra oyun hakkında yeni detaylar ortaya çıktı.
 
   Techland kreatif direktörü Adrian Ciszewski tarafından belirtilene göre, Dying Light 2'de ana karakter ilk oyundan tanıdığımız Kyle Crane olmayacak ve ikinci oyun farklı bir yerde, farklı karakterle, farklı bir hikaye anlatacak.
 
   "Aynı evren, aynı virüs ancak Harran'daki salgından on beş yıl sonra geçiyor ve dünyanın farklı bir parçası, farklı karakterler, farklı hikaye ve ilk oyunla hikaye açısından bir bağlantısı yok." dedi GameSpot'a konuşan Techland kreatif direktörü Adrian Ciszewski.
 
   Üç yıldır geliştirildiği belirtilen yeni oyun için paylaşılan diğer bilgilerden bazıları: haritanın ilk oyundakine göre dört kat büyük olması, geliştirilmiş parkur ve dövüş sistemi, diyalog seçeneklerinin yer alması ve verilen kararların oyunun gidişatına etki edecek olması, Baldur's Gate, Fallout: New Vegas ve Torment: Tides of Numenera oyunlarında çalışmış yazar/hikaye anlatımı tasarımcısı Chris Avellone'un ve The Witcher 3'ün Bloody Baron görevinden sorumlu yazarların Dying Light 2 ekibine dahil olması.
 
   Dying Light 2, 2019'da PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak.

   Duyuru fragmanına ve ilk oynanış görüntülerine buradan ulaşabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak True Achievements Dying Light 2 Techland
Microsoft Türkçe Dil Desteği için İlk Adımlarını Attı ve Devamı da Gelecek Telltale Stranger Things Oyunu Üzerinde Çalışıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

skullomania

16.6.2018 21:08:49

0
İkinci oyunda ateşli silahların daha güçlü ve daha çeşitli olması lazım. İlk oyunda saçma bir şekilde çok zayıf kalmışlardı. Hasar mekanikleri açısından Dead İsland serisi çok dengeliydi bence.. İlk oyunda bir de hikaye aşırı kısa ve ana hikaye tadından uzak bir survivor un yan hikayesi gibiydi.. Umarım bu tarz eksikliklerin farkına varmışlardır bu sefer...

-Dark Poison-

16.6.2018 00:14:48

0
Bu nesilde en sevdiğim oyunlardan biri,senaryosu da fena değildi.Zaten oynanış mekaniklerinin bir eşi benzeri daha yok. 2.oyundaki seçimlerimizin oyuna etkisi nasıl olacak çok merak ediyorum.

BSC Misafiri

15.6.2018 23:18:17

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Hikaye zaten tırt oluyor ondan yana ümit sıfır da oynayış ve mekanikler iyi olursa ilk oyun gibi tadından yenmez.
Hikaye tırt mı? nesi varmış hikayenin gayet güzel işleyişi vardı. Ana karakterler gayet yerinde ve hissettiriyordu.
Bence çok yüzeysel ve çok sıradandı. DLC'si de dahil bu dediğime.. 2 tane kötü yap üzerinden git babam git. Klişe özetle.

BSC Misafiri

15.6.2018 20:34:44

+1
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Hikaye zaten tırt oluyor ondan yana ümit sıfır da oynayış ve mekanikler iyi olursa ilk oyun gibi tadından yenmez.
Hikaye tırt mı? nesi varmış hikayenin gayet güzel işleyişi vardı. Ana karakterler gayet yerinde ve hissettiriyordu.

lie_coffin

15.6.2018 19:02:34

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Hikaye zaten tırt oluyor ondan yana ümit sıfır da oynayış ve mekanikler iyi olursa ilk oyun gibi tadından yenmez.
Bu sefer büyük ihtimal güzel olacak. Çünkü Chris Avellone var ekipte.

BSC Misafiri

15.6.2018 17:50:52

+1
Hikaye zaten tırt oluyor ondan yana ümit sıfır da oynayış ve mekanikler iyi olursa ilk oyun gibi tadından yenmez.

BSC Misafiri

15.6.2018 16:42:12

0
quote:

Orjinalden alıntı: Angel of the Lord Tam emin değilim ama sanki ilk oyunun sonunda tedavi bulunuyordu. Teslim ediyor muydun hatırlamıyorum. 15 yıl geçmiş ama salgın hala devam ediyor. Umarım ilk oyuna dair bazı göndermeler vardır bu oyunda.
O tedavi işe yaramıyor ve harran'ın dışına çıkılıyor the follownig'de orada zombiler bir tür gaza maruz kalınca uysallaşıyor. Sonda Kyle Crane'ye 2 seçenek sunuluyor: 1.Seçenek: Atom bombasını patlatıp tüm zombileri ve arkadaşlarını öldür (bence 2.oyun bu yoldan ilerlemiyor) 2.Seçenek: Ora'nın reisi olan anneyi öldür ve ilaçları harran'a götür (burada götürmeye çalışırken anne sana onun ilaç değil zehir oldugunu söylüyor ve Kyle Crane'ye içiriyor crane anneyi öldürüyor ve zombiye dönüşüp başka bir şehre gidiyor burada virüsü yayıyor( bence 2.oyun bu yoldan ilerledi)

Angel of the Lord

15.6.2018 16:18:49

0
Tam emin değilim ama sanki ilk oyunun sonunda tedavi bulunuyordu. Teslim ediyor muydun hatırlamıyorum. 15 yıl geçmiş ama salgın hala devam ediyor. Umarım ilk oyuna dair bazı göndermeler vardır bu oyunda.

Guest-2C5CD639E

15.6.2018 16:10:27

0
Teşekkürler Gazali hocam. İlk oyunu severek oynadım. 2019'da survival oyunlara doyacaz gibi hissediyorum. 2019'da - Metro Exodus - Days Gone - RE 2 Remake - Dying Light 2 - TLOU Part 2 (Çıkacağını düşünüyorum) tam 5 tane survival oyun. Mis mis yemede yanında yat survival hayranları çoşacak resmen. :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dying Light 2
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız