Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Duyurusu PS4'e Özel Olarak Yapılan Rime Hala Geliştiriliyor

   
   Duyurusu PlayStation 4'e özel olarak geliştirildiği yönünde yapılan Rime Gamescom 2013'de ortaya çıkmıştı. Şimdi ise oyun hakkında yeni açıklamalar geliştirici ekip Tequila Works tarafından yapıldı.
 
   Gelen yoğun sorular üzerine cevap veren Tequila Works, oyunun hala geliştirildiğini, ekibin sıkı bir çalışma içerisinde olduğunu, geçen yıldan bu yana %40 oranında büyüdüklerini ve yeni bilgilerin yakın zamanda geleceğini belirtti. 
 
   Daha önce de ortaya çıkan oyunun PlayStation 4'e özel olmayacağı haberine karşılık sorulan soruya geliştirici ekip, oyunun hala PlayStation 4 için çıkış yapacağını söyleyebilirim şeklinde kaçamak bir cevap verdi. Muhtemelen oyun multiplatform olarak sunulacak. Zaten Tequila Works, mart ayında oyunun haklarını Sony'den almıştı.
 
  Rime, ilk duyurulduğunda atmosferi ve görselliğiyle bizleri etkilemeyi başarmıştı. Tarz olarak ICO'dan esinlenen oyunu umarız bu Gamescom'da görebiliriz. Duyuru videosuna buradan ulaşabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Tequila Works Rime ICO Macera
Metal Gear Solid 5 Definitive Edition Ufukta Göründü (Güncelleme) Rainbow Six Siege'i Bu Hafta Sonu Ücretsiz Deneyin

YunusTRY

28.7.2016 13:19:39

0
Bekliyoruz..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Rime ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız