Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dungeon Defenders'ın Demosunu Oynayın

Etheria zindanlarını korumak sizin elinizde!
 
     PC, PlayStation 3, Xbox 360 ve PS Vita için duyurulan Dungeon Defenders Vita dışındaki platformlara çıkışını yaptı. Eğer nasıl bir oyun olduğunu merak ediyorsanız ve videolar sizi doyurmuyorsa 1.2 GB'lık demosunu indirip hemen denemeye başlayabilirsiniz.
 
     Bu aralar zindanları korumak üzerine pek çok oyunun ismini duyar olduk. Dungeons ve Orcs Must Die gibi oyunlar zindanlara inmek isteyen ve yerin altındaki şeytani yaratıklarla savaşmak istiyenler için farklı alternatifler oluşturmakta.
 
     Unreal Engine 3 ile geliştirilen fakat gerçekçilik yerine kendi tarzını oluşturarak cell-shaded grafikleri seçen Dungeon Defenders eğlenceli bir oynanış vadediyor. Özellikle dört kişiye kadar co-op desteğinin bulunması arkadaşlarınızla oynamak için iyi bir fırsat olabilir. Oyunun demosunu Gamershell veya Steam üzerinden indirebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Reverbic Trendy Entertainment Tower Defence aksiyon RPG Dungeon Defenders Demo
Bazı Vita Oyunlarında Kayıt için Memory Card Şart Dead Island'a 1.3 Güncellemesi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dungeon Defenders ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız