Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

DualSense Edge Kablosuz Kontrol Cihazı 26 Ocak 2023'te Geliyor

 
 
Sony Interactive Entertainment, DualSense Edge kablosuz kontrol cihazının 26 Ocak 2023'te dünya çapında 199,99 $ (vergi dahil) karşılığında piyasaya sürüleceğini duyurdu. Ön siparişler 25 Ekim'de açılacak.
 
DualSense Edge kablosuz kontrol cihazı, profesyonel seviyedeki turnuvalardan destansı tek oyunculu maceralara kadar her şey için sizi donatabilecek özelleştirilebilir kontroller ve değiştirilebilir profillere sahip olacak. Ayarlarınızı hızlı bir şekilde değiştirebileceğiniz özelleştirme menüsünü açmak için oyundayken Fn düğmesine ve Seçenekler düğmesine basmanız yeterlidir.
 
İnce bir şekilde ayarlanmış girişler için çubuk hassasiyetinizi, çubuk ölü bölgelerini ve tetik ölü bölgelerini yapılandırın ve hatta tamamen özelleştirilmiş bir oyun deneyimi için titreşim yoğunluğunuzu ayarlayın.
 
İdeal kontrol ayarlarınızı bulduktan sonra, bunları benzersiz profillere kaydedebilir ve anında değiştirebilirsiniz. Böylece en sevdiğiniz yapılandırmalar her zaman hazır olur. 
 
Yayınlanan video
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu oyun geliştirme stüdyo firma sony
Rol Yapma Oyunu Mortal Kombat: Onslaught Mobil Cihazlar için Duyuruldu Clive ‘N’ Wrench Şubat 2023'te Çıkış Yapacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Philipp_Plein

19.10.2022 19:18:31

+1
200$ lık çöp. Batarya ne oldu batarya? 200$ lık üründe 6 saat bile gitmeyen batarya mı takmışlar yine onu söyleyin. Bundan daha kaliteli ve daha ucuz olan xbox elite series 2 nin 40 saat bitmeyen bataryası var. Bu Sony den ne köy olur ne kasaba…

BSC Misafiri

19.10.2022 12:22:31

0
Bir gün nasip olursa alacam (Ama hiç nasip olmadı)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sony
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız