Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Driver: Renegade'ten Oynanış Videosu


     Driver serisi ilginç bir oynanış ile önümüzdeki aylarda karşımıza çıkacak. San Francisco sokaklarını arşınlayacağımız Driver: San Francisco dışında Ubisoft, Nintendo'nun yeni nesil el konsolu için de bir Driver oyunu geliştiriyor. İşte bu yeni oyun Driver: Renegade için oynanış videoları E3 2011 fuarından çekilmiş.
 
     Oyunun videosuna baktığımızda ise grafiklerin çokta iyi durmadığını görüyor fakat oyunun 3D performansının nasıl olduğunu da doğal olarak kestiremiyoruz. Grafiklerden ziyade göze batan bir diğer nokta ise oyun alanının bir hayli boş olması. Birkaç araç dışında şehir neredeyse boşalmış. Bu da oynanışta oyuncuları rahatsız edebilecek unsurlardan birisi olmuş. Kısacası grafiklerin daha önce yayınlanan ekran görüntülerine göre beni biraz hayal kırıklığına uğrattığını söyleyebilirim.
 
     Henüz net çıkış tarihi belli olmayan fakat kış sezonunda piyasaya çıkacağı söylenen Driver: Renegade'ın bu videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak NintendoEverything Driver 3D sand-box 3ds nintendo reflections interactive
Ne Olacak Şimdi Bu UMD'ler? (Vita Sorunsalı) Resident Evil 6, Köklerine mi Dönüyor?
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

kugusuz

12.6.2011 18:11:57

0
en güzel 1. oyunuydu ne oynardım 1.den sonra bozdular

TheAnalyzer

12.6.2011 13:16:49

0
Oyun bağımlısı denecek seviyeye gelmesem de çok oyun oynarım ama 3DS'i alıp oynamak için hiçbir sebep görmüyorum -birkaç oyun istisna
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Driver Renegade
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız