Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

DriveClub'ın Şubat Güncellemesi Epey Dolu Olacak


    PlayStation 4'te sorunlu bir şekilde çıkışını gerçekleştirdikten sonra yapımcı desteğiyle beraber toparlayan DriveClub için bu sene de yeni güncellemeler gelmeye devam ediyor. Season Pass güncellemelerini geçtiğimiz yaz aylarında tamamlayan DriveClub için bir Şubat ayı güncellemesi duyuruldu. Twitter üzerinden gelen duyuruda bu güncellemenin epey dolu içeriklere sahip olacağı belirtildi. Duyurunun ay sonuna doğru resmileşmesi bekleniyor. Şimdilik daha fazla detay yok.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Evolution studios Playstation 4 Sony Racing Yarış
Steam Kullanıcılarının En Çok Kullandığı Ekran Kartı GTX 970 Oldu The Division'ın Çıkış Sürümünde Bazı Bölgeler Eksik Olacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Degethyus

19.1.2016 21:46:44

0
Şu çöp kelimesi de moda oldu, ota .oka çöp diyor millet alakalı alakasız.Adam bir şey anlatmış sonra saçma bir şekilde çöp diye bağlamış hayret edersin, ağır hakaret unsuru olarak mı görüyorsunuz da bu kadar gereksizce kullanıyorsunuz anlamadım.Bir dönem geldi zannedersem bir nesille beraber geldi ve hiçbir şeyin tadı kalmadı.Biri şuursuzca çöp diyor diğeri ona cevap derken saçma bir muhabbet.Arada gerçekten bilgi veren aklı başında yorum yapan adamlar var ama bu ergenler yüzünden onlar da kaynıyor.Buranın genel hali bu, sadece bu konuyla alakalı değil, seviye iyice düştü, devir şuursuz trollerin devri oldu gitti.

XPerience

19.1.2016 16:15:29

+3
İlk çıktığında sorunlarıyla birlikte alanlardan biriyim. Yine de verilen kadar kısmını tamamlayıp satmıştım. Haklı olarak beklentilerimi karşılamamıştı ve sattım. Ancak sonra indirim döneminde season pass ile birlikte tekrar aldım ve şaşırdım kaldım. Yazılım iyileştirmeleri ve oyuna eklenen özellikler, bölümler araçlar derken nefis bir oyun olmuş. Lütfen bu durumu bilmeyen insanlar kötülemeye kalkmasın çünkü PS4'ün en iyi oyunlarından biridir kendisi.

The.Prodigyy

19.1.2016 08:28:11

0
quote:

Orijinalden alıntı: GT_55 Her araba yarışında görsel ve performans modifiyesi olmak zorunda mı? Sizin kriteriniz bu mudur? Bunlar olmadan olmuyor mu? Bu oyunun tarzı bu. Her araba yarışından aynı özellikler beklenmesi aşırı derecede banelliktir. Bu oyundaki temel amaç start çizgisinden, finish çizgisine kadar, yarış heyecanını sonuna kadar yaşatmaktır. Bir yarış oyunundaki en önemli , kriter budur. Ve bunu oyun fazlasıyla verir. Ayrıca benim horizon hakkındaki düşüncelerim,ana konusunda mevcuttur. O yüzden mesajımda horizon ile alakalı zerre eleştiri yoktur. Şunu iyi bil ki, bir oyun iyi diye diğeri kötü olmak zorunda degil, iki tane iyi oyunda olabilir. O yüzden driveclub çöp demek için yarış oyunlari konusunda tecrübe sahibi olman gerekir. 92'den beri oyun oynuyorsun ama görüyorum ki, araba yarışları hakkında tecrübeli değilsin.
Hocam bu eleştirinizi sonuna kadar anlarım görüşünüzü bu şekilde açıklamanız daha güzel sonuçta herkesin zevki farklı ben gran tirusmo nun ilk oyununu ps1 de oynarken aldığım keyfi hiçbir yarış oyunundan almadım aynı şekilde test drive içinde geçerli

Lazburnu53

19.1.2016 02:23:41

+1
Oyun tutmadi yamalarla ayakta tütmaya calışıyolar hayal kırıklığı benim için bu oyun..

GT_55

19.1.2016 00:59:24

+1
Her araba yarışında görsel ve performans modifiyesi olmak zorunda mı? Sizin kriteriniz bu mudur? Bunlar olmadan olmuyor mu? Bu oyunun tarzı bu. Her araba yarışından aynı özellikler beklenmesi aşırı derecede banelliktir. Bu oyundaki temel amaç start çizgisinden, finish çizgisine kadar, yarış heyecanını sonuna kadar yaşatmaktır. Bir yarış oyunundaki en önemli , kriter budur. Ve bunu oyun fazlasıyla verir. Ayrıca benim horizon hakkındaki düşüncelerim,ana konusunda mevcuttur. O yüzden mesajımda horizon ile alakalı zerre eleştiri yoktur. Şunu iyi bil ki, bir oyun iyi diye diğeri kötü olmak zorunda degil, iki tane iyi oyunda olabilir. O yüzden driveclub çöp demek için yarış oyunlari konusunda tecrübe sahibi olman gerekir. 92'den beri oyun oynuyorsun ama görüyorum ki, araba yarışları hakkında tecrübeli değilsin.

abstract-a

19.1.2016 00:05:24

0
Millet bir tek konsol kapismasi yapmayi birakmis. Exclusive oyun kapismasi yapiyor. Kafalar sahane beyler. Birakin seven oynasin caroa carpa sevmeyen simulasyon gibi oynasin varsin oyun 40 ortalama alsin 5 milyon satsin . Siz neden geriliyorsunuz :).

The.Prodigyy

18.1.2016 22:38:41

+1
Bak güzel kardeşim ilk önce edepli olmayı öğrenmelisin velet gibi bir kelime kullanmıcaksın edebinle düşünceni yazmayı öğrenmelisin 31 yaşındayım 92 den beri kesintisiz oyun oynarım sen forza horizon 2 ye gönderme yapmışssın ama horizon 2 açık dünya oyunu ve o sana dargelen harita varya açık dünya ile birleştirince ne kadar büyük oluyor ve oyun içindeki dinamikleri olsun ve çeşitli etkinlikler olsun aynı seviyede değil kaldıkiben horion 2 den debahaetmedim forza 6 yı oynuyormusum bilmem ama araç vepist sayısına ve özelleştirmesine iyice bir bak drive clubta daha araca doğru düzgün kişiselleştirme yapamıyorsun sadececlub logonu kullanıyorsun aracın motorundan tut amortismanına kadar inceagaryapılan oyun sana zevk vermez ama 10 kişiden 9 na zevk verir sana bir tavsiye dostum edebini bozma

BSC Misafiri

18.1.2016 21:36:01

0
içerik olarak atari 2600 deki araba yarışı gibi.ordakindede bi yağmur bi kar yağardı.gerisi fiss.zaten her ps4 cü bu oyunun tadı na bakmıştır.oyun sırf grafik.he bide camdaki yağmur damlalari iyi.

StrangerLovely

18.1.2016 19:09:24

+1
Ah ah şurda fikrini söyleyen insana bir kere de velet denip de ad hominem yapılmasa çok mutlu olacağım. Anlamıyorsunuz ki arkadaşım diyorum ki oyunun oynanış yönünden bir sıkıntısı yok hatta Gran Turismo ve Forza kadar iyi, sen diyorsun ki "300 km ile viraj dönülen oyun değil bu ehe öhö" iyi tamam da ben zaten öyle bir şey demedim ki, bir bak ne yazmışım. Bir kez daha diyorum bu oyun içerik yönünden eksiktir hatta sizin kelimelerinizi kullanayım, "bu oyun içerik yönünden eksiktir aksini iddia eden araba yarışlarından zerre anlamayan oyuncuyum diye geçinen tiplerdir", neredeyse tamamı cadde yarışı doğru düzgün pist yok, araba kategorisi neredeyse hep aynı Bac Mono, Caterham falan olmasa downforce yüzü göremeyeceğiz zaten, event olarak zaten çok yetersiz bir oyun olduğu çok açık bence oyunu açtığınızda yapabileceğiniz şeyler yıldız aldığınız bir bölümde ilerlemek, time trial, drift vs. yapmak ya da yarışa girip yeni arabalar açmak. Başka bir şey yok ama sırf kariyer modu bile bu oyunu çok daha iyi yapabilirdi, yapmadı, bir dahaki oyuna artık.

gamerasi

18.1.2016 19:07:55

+3
Bazıları hala Dlc demez mi, bu kadar da boş konuşmayın. Oyun bütün araç dlc'leri ile birlikte 39 tl'ye satıldı. Duydun mu bilgisiz kardeşim.

alpalp84

18.1.2016 18:59:38

+4
bu oyuna çöp diyen ya bu oyunu oynamamış, yada çıktıktan 1 hafta sonra oyunu satmış veya takaslamıştır. Şu anda 10 numara bir oyundur.Firmanın desteği hiçbir oyuna verilmeyen bir destektir. Season Pass a verdiğiniz her kuruşun karşılığını fazlasıyla alırsınız.

Persona_Non_Grata

18.1.2016 18:47:12

0
quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon Multiye gelde sana tur bindireyım.
Şuan fallout 4 oynuyorum, gelde yaptığım sarayda akşam yemeği yiyelim :)

Mr xXx

18.1.2016 18:07:35

0
Oyun kalite anlamında iyi fakat herşey dlc delirmemek elde değil!

İdrak İstimlak

18.1.2016 18:02:46

+3
Az dediğiniz yarış pistlerinin sayısı FH2'den daha fazla. FH2'de toplam 48 tane yarış yapılan yol var. Açık dünya bir oyunda böyle bir şeyi becermekte ayrı bir şakanın konusu olsa gerek. Bu yetmezmiş gibi size aynı yarışı 10 defa oynattıran bir event sistemine sahip, aşırı sıkıcı bir event sistemi var. Forumda oyunu bitiren kişi sayısı bir elin parmaklarını geçmez. Onu da geçtim, PS bölümüne bir bakın, DC'ı oynayan insanlar hala konuyu nasıl mesaja boğuyorlar, 271 sayfa mesaj olmuş, demekki oyunu oynayanlar beğeniyor. Bu oyun supercar ve egzotik araçların yarışabildiği bir yarış oyunu ve bugüne kadar gördüğüm en klas araç kütüphanesine sahip, aynı şeyi FM3'ten beri aynı araç kütüphanesini kullanan FH ve FM serisi için söyleyemeyeceğim, zaten bu oyunları oynayanlar da araç kütüphanesinden şikayetçi, girin mesajları bir okuyun. Online olarakta özellikle FH serisinde millete çarpa çarpa oynayan oyunculardan herkes şikayetçi, bu da kitle olarak pek parlak online oyuncu profiline sahip olunmadığını gösteriyor.

Project Scorpio

18.1.2016 17:32:17

+1
Multiye gelde sana tur bindireyım.

GT_55

18.1.2016 17:02:34

+4
Tekrar söylüyorum, ister alının, ister alınmayın. Bu oyuna çöp diyen araba yarışlarından zerre anlamayan oyuncuyum diye geçinen tiplerdir. Bunlar yeni yetme oyunculardır.Eski araba yarışlarındaki zorlukları bilmezler, nfs'nin son dönem çöp oyunları ile büyüdükleri için, böyle zor bir oyunu bünye olarak kaldıramıyorlar tabi.Sonra çöp diye oyuna sarıyorlar.Senin bu oyuna çöp demen için geçmişinin sağlam olması lazım. Velet oyunu değil bu. 300 km ile frensiz viraj alma oyunu hiç değil. Yok neymiş, hikaye modu yokmuş.Bak, bak, bak.Kritere bak, hikaye modu yokmuş.Araba yarışı ve hikaye he.Ancak nfsnin son dönem çöpleri ile büyümüş veletlerin istekleri böyle olur.

BSC Misafiri

18.1.2016 16:51:20

0
Arkadaşlar bende oynamıyodum oyunu malum sebeplerden oyunu çok önceden sezon passlı almıştım bi oyun güncellemeyle nasıl şaheser olur anlamış degilim şidetle tavsiye ederim

The.Prodigyy

18.1.2016 16:31:36

+1
Arkadaşlar bu oyunçöp ps4 te var xbox ta ama şu forzadaki aldığım hazzı hiç alamadım drive club ta nedenmi bi kere yarış pistleri çok az 2 cisi özelleştirme yok 3.sü herşeyini dlc yöntemi ile almanız lazım 4.cüsü online bile doğru düzgğn oturmamış yarış oyunlarında en önemli olan şey şudur size tüm araçları envantierinde barındırabilmesi önemli olan araçlar çok kısıtlı ferarri için ayrı dlc lamborginhi için ayrı dlc alıcaksınız ps4 te tek beklediğim oyun gran trismo dur maalesef ps4 yarış konusunda çok zayıf.

StrangerLovely

18.1.2016 16:29:01

0
Oyun gameplay ve oynanış dinamikleri açısından Forza ve GT dahil rakipsiz ama gel gör ki maalesef arkadaşların da dediği gibi içerik açısından çöp bir oyun. Her ne kadar DLC'ler ile oyun tamamlanmış gözükse de yaptıkları menüyü kalabalık göstermekten başka bir değil. Ne etkinlikler açısından ne de oyun modları açısından elle tutulur bir yanı yok en azından bir kariyer modu vb. veya hikayesi olsaydı iyi olabilirdi ama o da yok. Ha ben yine açıp boş pistte onlarca tur atıp zamanımı geliştirmeye çalışıyorum o da gayet zevkli oluyor ama bir yerden sonra da sıkıyor sonuçta biz de yarış pilotu değiliz eğlenmek için oynuyoruz bu oyunu.

GT_55

18.1.2016 16:20:26

+2
Çöp diyenler ileri derecede xboz ya da pc fanboyu veletlerdir.

Loukas

18.1.2016 16:05:15

+2
Bu oyuna çöp diyen oyuncu değildir nokta. Oynamadan gelip yorum yapan luzumsuz insanlara laf anlatamazsınız. Bu nesildeki bütün yarış oyunlarını oynadım ve 2 tane adam gibi yarış oyunu var birisi Driveclub biriside Forza Horizon 2 gerisi fıss.

Persona_Non_Grata

18.1.2016 15:59:28

+2
çöp diyen veletleri dikkate almayınız.

13men13

18.1.2016 15:55:57

0
Fanboyluk yapmayın bende gittim kutulusunu aldım nede olsa araba yarışı hastasıyım hertürlü oynanır dedim ama oyun içerik olarak çok kötü oynatmıyor kendini.

senjido

18.1.2016 14:46:25

0
quote:

Orjinalden alıntı: wegaserhan o çöp bu çöp... insan merak ediyor siz hangi oyunları oynuyorsunuz :) nfsde var buda ikisinide oynuyorum ve farklı tür oldukları için yarışlardan ayrı keyif alıyorum ama bu her oyuna çöp zihniyetini anlayamadım. oyunların yapılışını izleyince bile emeğe saygıyı anlıyor insan.
çöp çöptür. emek olsa sonuç çöp olmazdı.

wegaserhan

18.1.2016 13:19:49

+1
o çöp bu çöp... insan merak ediyor siz hangi oyunları oynuyorsunuz :) nfsde var buda ikisinide oynuyorum ve farklı tür oldukları için yarışlardan ayrı keyif alıyorum ama bu her oyuna çöp zihniyetini anlayamadım. oyunların yapılışını izleyince bile emeğe saygıyı anlıyor insan.

dingo egret!

18.1.2016 13:09:07

+9
quote:

Orjinalden alıntı: TheCapedCrusader
quote:

Orjinalden alıntı: Source Bir oyun DLC ve eklentilerle nasıl oluşturulur cevabı: Driveclub. :)
çöp her zaman çöptür.
Tabi bu oyun piyasadaki öteki oyunlardan farklı olarak viraja girerken fren yapmanızı gerektiriyor ondan çöp oldu değil mi? Öyle nfs gibi Neonlu apaçi arabası da yok bu oyunda..

Source

18.1.2016 13:00:54

0
Bir oyun DLC ve eklentilerle nasıl oluşturulur cevabı: Driveclub. :)
  • 1
  • 2
  • 3
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
DriveClub
+ TAKİBE
AL
21 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız