Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

DreamLeague Sezon 13 Avrupa Açık Elemeleri Tamamlandı

 
     DreamHack ve FACEIT tarafından bu yıl 13'ncüsü düzenlenen DreamLeague Sezon 13, Dota 2 turnuvasının Avrupa Açık Elemeleri tamamlandı. Toplam 95 takımın katıldığı online elemelerde son 8 takım çeyrek finalde mücadele etti. Elemeler sonucunda turnuvayı birinci tamamlayan Nigma ve Team Secret, DreamLeague Sezon 13 Avrupa Kapalı Elemeleri'ne katılma kattı elde etti.
 
     Turnuva tekli eleme formatında oynandı. 95 takımın içerisinden son 8'e kalan çeyrek final takımları; Nigma, syndLul, Futbolist, OG Seed, Team Secret, Toaster oven, Chicken Fighters ve No Bounty Hunter oldu. Yarı final; Nigma - OG Seed ve Team Secret - Chicken Fighters arasında oynandı. 3 maçlık seri formatında oynanan yarı final karşılaşmaları sonucunda; Nigma ve Team Secret rakiplerini 2-0 mağlup ederek, elemeleri başarıyla tamamladılar. 
 
     Nigma ve Team Secret, 1-3 Aralık tarihlerinde gerçekleşecek olan DreamLeague Sezon 13 Avrupa Kapalı Elemeleri'ne katılmayı hak kazandı. DreamLeague Sezon 13 Avrupa Kapalı Elemeleri'ni başarıyla tamamlayan 2 takım 1 milyon dolar ödül havuzu oluşturulan DreamLeague Sezon 13: The Leipzig Major etkinliğine katılma hakkı elde edecek.  
   

Bu haberin bağlantısı
URL
dota dota 2 valve icefrog rts rpg pc Defence of the Ancients 2 oynaması ücretsiz free to play f2p ücretsiz oyun
Haftanın Öne Çıkan Haberleri (24 Kasım - 30 Kasım) 2019 Wolfteam Türkiye Kupası'nda Şampiyon Galatasaray Espor!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dota 2
+ TAKİBE
AL
57 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız