Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

DreamHack'in 2.si Dark Passage Oldu

   
     Aldığı üst üste başarılarla Türkiye’de e-spor arenasının rol modeli haline gelen Dark Passage.Kaspersky Lab LoL takımı başarılarına bir yenisini daha ekledi. Riot Games Türkiye tarafından düzenlenen Kış ve İlkbahar turnuvalarında şampiyon olan, yaptığı transferle adını iyice duyuran Dark Passage.Kaspersky Lab LoL takımı düzenlenen Uluslararası Özel Turnuva’nın Türkiye etabını şampiyonlukla tamamlayarak katıldığı DreamHack arenasından da 2.likle döndü!

     Yurt dışında ilk kez bir offline turnuvada finale çıkma ve turnuvanın en iyi 2 takımı arasında yer alıp mücadele etme başarısına ulaşan tek Türk takımı olmuştur.

     Geçmişinde farklı dallarda bir çok başarısı bulunan Dark Passage ekibi olarak, Türk e-spor tutkunlarının bir hayalini daha başardığımız, yurtdışında ülkemizi gururla temsil etme aşamasında sponsorlarımız Kaspersky Lab, SteelSeries, SanDisk, Zifisu ve bigbadbird'e, Riot Games Türkiye ekibine akabinde de bizi destekleyen herkese bu yolda bizi yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyoruz.

     Ülkemizde e-spor anlayışının bir adımdan daha fazla öteye gitmesi için var gücümüzle büyük bir aile olarak çalıştığımız ve bunu tamamen oyunculardan oyunculara çalışma prensibiyle birleştirdiğimiz çatı altında böyle güzel başarılara ulaşmak hepimizi gururlandırıyor.

     Türkiye çapında konumumuzu korumak, yurtdışındaki başarılara da yenilerini eklemek adına bu yolda ilerlemeye devam edeceğiz. Yeni turnuvalarda görüşmek üzere!

Basın Bülteni

Bu haberin bağlantısı
URL
league of legends riot games pc rts mmo
Super Smash Bros.'da Kişiselleştirme Olacak Bu, PlayStation 4'ün Çıkış Tarihi Olabilir mi?

BSC Misafiri

20.6.2013 20:21:59

0
tebrikler dark passage lol...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
League of Legends
+ TAKİBE
AL
43 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız