Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

DreamHack Masters 2020 Bahar Turnuvasında Final Karşılaşmaları Belirlendi

 
      DreamHack organizasyonu tarafından bu yıl çevrim içi olarak düzenlenen DreamHack Masters 2020 Bahar Counter Strike: Global Offensive turnuvasında final karşılaşmaları belirlendi.
 
     Avrupa etabı final karşılaşması; G2 Esports ve BIG arasında, Kuzey Amerika etabı final karşılaşması ise FURIA ve Liquid arasında bugün, 5 maçlık seri formatında oynanacak.
 
     DH Masters 2020 Bahar turnuvasında yarı final üst ve alt tur olarak 3 maçlık seri formatında oynandı. Avrupa üst tur karşılaşmalarının sonucunda; G2 Esports, BIG'ı 2-1 yendi ve turnuvanın ilk finalisti oldu. Alt tura düşen BIG, burada FaZe Clan'ın rakibi oldu. Karşılaşmanın sonucunda BIG, FaZe'ı 2-0 yenerek finalde yeniden G2'nun rakibi oldu. Kuzey Amerika üst tur karşılaşmalarının sonucunda; FURIA Esports, 100 Thieves'i 2-1 yenerek finale yükseldi. Alt tura düşen 100 Thieves burada Team Liquid'in rakibi oldu. Karşılaşmanın sonunca Team Liquid, 100 Thieves'i 2-0 yenerek büyük finale yükseldi.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Counter Strike: Global Offensive counter-strike valve psn xbox live arcade ps3 xbox 360 pc mac steam fps multiplayer
VFŞL 2020 Yaz Mevsimi 2. Hafta 1. Gün Karşılaşmaları Oynandı Hikaye Odaklı Aksiyon Macera Oyunu Dustborn PS5, Xbox Series X ve PC için Duyuruldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Counter Strike: Global Offensive
+ TAKİBE
AL
108 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız