Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dragon’s Dogma Animesinin Açılış Müziği Paylaşıldı

 
Capcom'un açık dünya aksiyon rol yapma oyunu Dragon's Dogma'nın geçtiğimiz yıl duyurulan Netflix anime uyarlamasından ilk fragman geçtiğimiz haftalarda paylaşılmıştı. Şimdi de açılış müziği paylaşıldı.
 
Dizinin açılış müziğini Dragon's Dogma ve Monster Hunter oyunun müziklerini besteleyen kişi Tadayoshi Makino hazırlıyor. Bahsi geçen şarkıyı aşağıdan izleyebilirsiniz.
 
Dizinin tanıtım yazısı şöyle: Ethan, evini yerle bir eden ejderhayı yakalayıp işini bitirmek üzere bir yolculuğa çıkar. Aniden yanında beliren bir piyon, hayatını korumak için ona hizmet eder. Ancak Ethan'ı bekleyen tehlikeler, hayal edebileceğinden çok daha büyüktür. Ne de olsa bir canavarla savaşıyorsanız siz de canavara dönüşebilirsiniz.
 
Dragon's Dogma'nın animesi 17 Eylül'de Netflix'te yayınlanacak. Seslendirme kadrosunda Greg Chun, Erica Mendez ve Cristina Vee bulunuyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Dragon's dogma anime netflix oyun uyarlama ilk sezon ne zaman fragman haberler oyuncular konusu detaylar
13 Reasons Why'ın Başrolü Dylan Minnette, Scream 5'in Kadrosuna Katıldı DOOM Eternal Geliştiricisi Xbox Series S RAM'inin Büyük Sorun Yaratacağını Düşünüyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

YildirimBuyucusu

11.9.2020 21:40:38

0
Netflix'in yaptığı animeler kötü değil, yaptığı diziler kötü. Bu animenin açılışını çok beğendim. Baya iyi bir şey geliyor belli ki. Netflix'e karşı ön yargıları her projeye yansıtmamak gerekiyor.

BSC Misafiri

11.9.2020 20:30:08

0
netflix olması kötü netflixin yaptığı animeleri sevmiyorum ama oyununu oynamaktansa animesini izlerim oyunu zor bildiğim kadarıyla zor oyunlarıda sevmiyorum.

Vendrick

11.9.2020 19:50:42

+1
Gay, zenci, asyalı ve istismara uğramış dragon görecek miyiz?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dragon's Dogma Anime Dizisi
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız