Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dragon’s Crown Pro 2018 İlkbaharda Batıya Geliyor

 
   Yayıncı Atlus, hack and slash beat ’em up aksiyon oyunu Dragon’s Crown Pro'nun Batıya geleceğini doğruladı.

   Dragon’s Crown Pro 2018'in ilkbahar mevsiminde Amerika ve Avrupa'da PlayStation 4 için $49.99 / $64.99 CAD / €49.99 fiyat ile çıkış yapacak.
 
   Oyunun hikayesi şu şekilde: "Hydeland'in mahzenlerinin derinliklerinde bir yerde, elit güçleri bir araya getirebilecek kıymetli, güçlü ve efsanevi Dragon's Crown yatıyor. Ve onlara yardım etmek için tutuldunuz. Altı güçlü savaşçıdan herhangi birini oynayarak Hydeland'ın en karanlık ve en tehlikeli labirentlerini keşfedeceksiniz. Görevinizi sonuna kadar tamamlamak, bir maceracı olarak şöhret ve servet kazanmak için keskin içgüdülere ve cesarete ihtiyacınız olacak, tabii goblin kurukafalarını ezme becerisine de. Aksiyon dolu Dragon's Crown'da fantastik karakterler ve olaylarla dolu bir dünyaya adım atacaksınız. Hikaye akışı, bir dizi muhteşem güzellikte, son derece güzel seslendirilmiş ara sahnelerle belirlenecek. Bunlar sanki fantastik bir çizgi romanın sayfalarını okumak gibi ve çok geçmeden oyunun bir sonraki mekanında neler olacağını ve orayı nasıl yok edeceğinizi düşünmekle geçireceksiniz."

   Japonya'da, Dragon’s Crown Pro 8 Şubat 2018'de PlayStation 4 için çıkacak.

   Duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu sony playstation 4 ps4 playstation next gen
BioShock Remastered ve BioShock 2 Remastered için Yeni Bir Güncelleme Yayınlandı Life is Strange: Before the Storm Üçüncü Bölüm Fragmanı

olağan_şüpheli

7.12.2017 13:46:36

0
grafiklerine hayranım bu oyunun.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PlayStation 4
+ TAKİBE
AL
143 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız