Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dragon Quest X'ten Yeni Senaryo Detayları

Dragon Quest X başarılı olursa Nintendo platformlarına katkısı çok büyük olacaktır
 
      Square Enix, Nintendo Wii ve Wii U'ya özel olarak hazırladığı MMO oyunu  Dragon Quest X: Rise of the Five Tribes'ın hikaye detaylarını vermeye devam ediyor. Bu defa oyundaki kıtaların hikayesi açıklandı.
 
     Eltona: Elflerin diyarı olarak bilinen bu kıtada gerçekleştirilmesi gereken çok önemli bir kutsal seranomi yapılamamış. Bizim amacımız da bu seramoni ile ilgili olacak gibi görünüyor.
     Ogleed: Gartland adlı ulusun lideri gizemli bir hastalık nedeniyle acı çekmektedir. Bizim amacımız ise ona bu konuda yardım etmek.
     Pukuland: Pukuripo'ların diyarı olan bu bölge normalde aydınlık ve mutlulukla dolu olarak biliniyor. Buradaki bir kayıp çocuk vakası ise bölge halkının neşesini kaçırmış. Amacımız onları bu acıdan kurtarmak.
 
     Diğer ayrıntılara göre ise Dragon Quest X'in MMO olmasına rağmen senaryoya tarafından yönlendirilecek bir yapıya sahip olması. Online olduğunuzda bir gruba katılacaksınız ve göreviniz sırasında bu gruptan bir kişi "öykü lideri" olacak. Japonya'nın en çok beklenen oyunlarından birisi olan Dragon Quest X Batı'da da ilgi uyandırdı. Oyunun çıkış tarihi ise malesef hala belirlenmedi
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak andriasang Square Enix Dragon Quest Wii Nintendo JRPG
THQ Kapatılma İddialarını Yalanladı Saints Row 3'e Team Fortress 2 Karakterleri

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dragon Quest X: Rise of the Five Tribes ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız