Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dragon Quest: Heroes için Sunum Düzenlenecek


       PlayStaiton 4'e özel olarak geliştirilen Dragon Quest oyunu Dragon Quest: Heroes, serinin hayranlarını oldukça heyecanlandıran yapımlardan. Oyunun geliştiricisi Koei Tecmo, Dragon Quest: Heroes'u konu alan yeni bir sunumun yapılacağını duyurdu.
 
        Bu sunumda oyunun son halindan oynanış görüntüleri gösterilecek ve Dragon Quest Metal Slime Edition adlı paket detaylandırılacak. Bunun yanında sunumda serinin tarihçesine de değinilecek. Bahsettiğimiz sunum 28 Ekim'de Türkiye saatiyle 09.00'da gerçekleştirilecek. Sunumda paylaşılan bilgileri sizlere aktaracağız.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak dualshokers.com dragon quest heroes ps4 aksiyon playstation 4 tecmo koei omega force square enix
Korku Adventure Oyunu The Last Door, İkinci Sezonuyla Geri Döndü Mortal Kombat ve The Wolf Among Us'ın Çizgi Romanları Geliyor

BSC Misafiri

13.10.2014 10:40:12

0
Sevgili editor. Oyun Playstation 3 ve Playstation 4 icin gelistiriliyor. PS4'e ozel degil. Ign,gamespot ve diger sitelere hatta resmi square enix sitesinden bu bilgiye ulasabilirsiniz. Yazim hatasi olmus.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dragon Quest Heroes
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız