Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dragon Ball Game Project Z: Aksiyon RPG PS4, Xbox One ve PC için Duyuruldu

 
Bandai Namco, geçtiğimiz hafta kod adı Dragon Ball Game Project Z olan Dragon Ball aksiyon rol yapma oyunu üzerinde çalıştıklarını açıklamıştı ve oyun bugün resmi olarak duyuruldu.

CyberConnect2 tarafından geliştirilen Dragon Ball Game Project Z: Aksiyon RPG (geçici başlık) 2019'da PlayStation 4, Xbox One ve PC platformları için çıkacak.

Oyunun ilk tanıtım yazısı:
 

Bu epik yeniden anlatımda Dragon Ball hayranları Kakarot'un, daha çok bilinen ismiyle Goku'nun, efsanevi maceralarını oynayabilecekler. Oyun Dragon Ball Z'nin sevilen hikayesini daha önce hiç olmadığı gibi anlatacak.
 
Oyuncular Goku'nun güç arayışını, mücadeleye susamışlığını ve hepsinden öte dünyayı kötü adamların en korkunçlarından koruma arzusu deneyimleyebilecek.

CyberConnect2 ortaklığıyla geliştirilen oyun (tam başlık duyurulacak) 2019'da çıkacak ve hem Japonca hem de İngilizce seslendirme içerecek.

 
Duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu
ELEAGUE CS:GO Invitational 2019 Turnuvasının Şampiyonu FaZe Oldu! Marvel's Spider-Man'e ‘Bombastic Bag Man’ ve ‘Future Foundation’ Kostümleri Eklendi

alsndnz

28.1.2019 19:50:13

0
gameplay gostermeden su teaserin hic bi anlami yok gokunun hikayesi 1 milyar defa filan oyun oldu zaten
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız